Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς πλησιάζει και επιφυλάσσει ευχάριστες στιγμές για 4 ζώδια.

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς είναι μια ιδανική ευκαιρία για να βγούμε έξω, να δούμε τους φίλους μας και να κάνουμε μια εκδρομή. Μάλιστα, την Πρωτομαγιά θα νιώσουμε την επιρροή της συνόδου Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου που κορυφώνεται στις Μάϊου και ευνοεί την επικοινωνία και το φλερτ.

Επίσης το Σάββατο 29 Απριλίου ο Άρης από τον Καρκίνο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο εκτοξεύοντας στο μάξιμουμ τον ερωτισμό. Μια νέα γνωριμία θα φέρει ενθουσιασμό ή η επιστροφή ενός πρώην θα σας ανανεώσει σε ερωτικό επίπεδο.

 

Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Ας πάμε όμως να δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο το τριήμερο της Πρωτομαγιάς:

  • Ταύρος

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς είναι μια ευκαιρία για συναντήσεις και εκδρομές. Ενα ξαφνικό νέο ή μια ευχάριστη εξέλιξη θα σας προσφέρει χαρά και αν πάτε μια εκδρομή θα ανανεωθείτε πολύ. Ηρθε η στιγμή να βγείτε από το σπίτι και να έρθετε σε επαφή με φίλους.  

  • Σκορπιός

Αν είστε σε σχέση αυτό το τριήμερο τα πράγματα θα είναι πολύ ευνοϊκά και ο ερωτισμός θα είναι διάχυτος. Αν είστε single, ένα νέο πρόσωπο θα φέρει χαρά και ενθουσιασμό. Μην εκπλαγείτε αν ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία.

  • Αιγόκερως

Θα νιώσετε την ανάγκη να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Μην διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα αν γνωρίσετε κάποιον που σας αρέσει.

  • Ιχθύες

Εκμεταλλευτείτε το τριήμερο για να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και να πάτε μια εκδρομή για να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε. Αν είστε αδέσμευτοι δώσετε μια ευκαιρία σε κάποιον που σας κάνει «κλικ» με το μυαλό του. Αν είστε σε σχέση, το πάθος θα αναθερμανθεί στα σίγουρα.