Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ταϊλάνδη: «Πτώμα» που επέπλεε σε βρόμικα νερά τελικά… έκανε διαλογισμό

Πλανήτης

Συναγερμός σήμανε στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, όταν οι περαστικοί είδαν ένα «πτώμα» να επιπλέει σε ένα βρόμικο κανάλι, όπως αναφέρει το Oddity Central.

Όταν οι περαστικοί είδαν τον άνδρα να επιπλέει στο βρόμικο κανάλι το μυαλό τους πήγε στο κακό. Άμεσα κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες και την αστυνομία.

Ωστόσο, πριν προλάβουν οι αρχές να φτάσουν εκεί, κάποιος θαρραλέος πολίτης μπήκε στο βρόμικο κανάλι. Περπατώντας μέσα στα σκουπίδια και τη λάσπη κατάφερε να τον προσεγγίσει. Όταν τον άγγιξε… το πτώμα ζωντάνεψε.

«Πιστεύαμε ότι ήταν ήδη νεκρός! Όλοι φώναζαν αλλά εκείνος δεν κουνήθηκε», είπε ο διασώστης Σομάρτ Προμβογκ στους τοπικούς δημοσιογράφους. «Όταν κάποιος προσπάθησε να τον βγάλει από το νερό, ξαφνικά μίλησε. Είπε ότι έκανε μόνο διαλογισμό».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ουγγαρία: Δύο νεκροί και πέντε αγνοούμενοι από σύγκρουση μικρού σκάφους με κρουαζιερόπλοιο στον Δούναβη

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε αγνοούνται έπειτα από φερόμενη σύγκρουση μιας βενζινάκατου και ενός κρουαζιερόπλοιου στον ποταμό Δούναβη βόρεια της Βουδαπέστης αργά...

PIN: Μήπως και οι δικοί σας αριθμοί βρίσκονται ανάμεσα στους πιο συνηθισμένους και αδύναμους;

Αποκαλύφθηκε η λίστα με τους πιο συνηθισμένους αριθμούς PIN και ευχόμαστε να μην είναι ο δικός σας μέσα σε αυτήν. Βέβαια εάν το PIN σας είναι 1234 τότε δεν υπάρχει σωτηρία! Σύμφ...

Φόρτωση άρθρων...