Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Τέξας: 11χρονη πασαλείφτηκε με αίμα και προσποιήθηκε τη νεκρή για να σωθεί από τον 18χρονο μακελάρη

Πλανήτης

Τον τραγικό χαμό 19 παιδιών και 2 εκπαιδευτικών θρηνούν στις ΗΠΑ, έπειτα από το μακελειό στο σχολείο του Τέξας στις ΗΠΑ. Την ίδια ώρα, συγκλονιστικές ιστορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μία 11χρονη μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου στο Ουβάλντε του Τέξας είδε τη φίλη της να πέφτει νεκρή από τα πυρά του 18χρονου μακελάρη, μέσα στη σχολική αίθουσα. Τότε έκανε το μόνο που μπόρεσε να σκεφθεί για να επιβιώσει: πασαλείφτηκε με το αίμα του άλλου παιδιού για να πείσει τον δράστη ότι ήταν και αυτή νεκρή.

Όπως ανέφερε η θεία του παιδιού Μπλάνκα Ριβέρα στο KPR, “η νύφη μου μού είπε ότι όταν η Μία είδε τη φίλη της μέσα στα αίματα, πήρε το αίμα και πασαλείφτηκε με αυτό”. Προτού προσποιηθεί τη νεκρή, το κορίτσι που δεν έχασε την ψυχραιμία του, πήρε το κινητό της νεκρής δασκάλας της, και κάλεσε την Άμεση Δράση. 

Η Μία ήταν ανάμεσα στους επιζώντες της φονικής επίθεσης, αν και η οικογένειά της λέει πως η τραγωδία τραυμάτισε την ψυχή της. Η θεία της 11χρονης μαθήτριας είπε πως το ίδιο βράδυ μετά την επίθεση το παιδί έπαθε κρίση πανικού.

Ο πατέρας της Μία, Μιγέλ Σερίγιο, είπε στην Washington Post ότι όταν έμαθε για τους πυροβολισμούς, έσπευσε στο Δημοτικό και μόλις έφθασε είδε έναν αστυνομικό να μεταφέρει εκτός του κτιρίου την αιματοβαμμένη κόρη του.
Το κοριτσάκι που ήταν μέσα στο αίμα και είχε μαλλιά κομμένα από τους πυροβολισμούς μεταφέρθηκε σε ένα σχολικό λεωφορείο, αλλά ο πατέρας της δεν μπόρεσε να πάει κοντά της. 

Μίλησαν μέσω του παράθυρου και η Μία του είπε όλα όσα βίωσε μέσα στην αίθουσα. Η 11χρονη είπε πως είδε τη δασκάλα της Εύα Μιρέλες να πέφτει νεκρή καθώς κρατούσε το κινητό της. Η Μία άρπαξε το κινητό και πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία. 

Τότε ο δράστης πυροβόλησε τη φίλη της Μία και εκείνη προσποιήθηκε τη νεκρή πέφτοντας πάνω της, ενώ εκείνη αιμορραγούσε ακατάσχετα. Όπως είπε η Μία, η φίλη της είχε τραυματιστεί και ανέπνεε όταν έπεσε πάνω της αλλά αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Έπειτα από τη διάσωσή της η Μία μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου, αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο. Σύμφωνα με τον πατέρα και τη θεία της, το παιδί πέρασε το πρώτο βράδυ μέσα στον πανικό και έλεγε συνεχώς στον πατέρα της να πάρει όπλο γιατί ο μακελάρης “θα έρθει για εμάς”.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χάος στα βρετανικά αεροδρόμια: Μεγάλες καθυστερήσεις στον έλεγχο διαβατηρίων λόγω τεχνικού προβλήματος

Χάος επικρατεί στα αεροδρόμια της Βρετανίας, καθώς σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις λόγω τεχνικού προβλήματος. Αναστάτωση έχει προκληθεί στα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, κα...

Αυστραλία: Χειροπέδες σε πέντε εφήβους συνεργάτες του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε εκκλησία στο Σίδνεϊ

Συνελήφθησαν πέντε έφηβοι ηλικίας 14 έως 17 ετών από την αστυνομία της Αυστραλίας μετά από μεγάλη επιχείρηση σε περιοχή του Σίδνεϊ σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία τη...

Χαμάς: Απαρέγκλιτος όρος για την απελευθέρωση ομήρων ο τερματισμός του πολέμου

Η Χαμάς επανέλαβε σήμερα την απαίτησή της από το Ισραήλ να τερματίσει τον πόλεμο στη Γάζα ως απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη της οποιαδήποτε συμφωνίας για την απελευθέρωση τ...

Φόρτωση άρθρων...