Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Τέξας: Μακελάρης σκότωσε 10χρονη μαθήτρια μπροστά στη φίλη της, γιατί κάλεσε την Αστυνομία

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από την επίθεση του 18χρονου σε σχολείο στο Τέξας στις ΗΠΑ. Το πρωί της Τρίτης, η μαθήτρια της Δ’ τάξης, η 10χρονη Αμέρι Τζο Γκάρζα, έλαμπε στη φωτογραφία, στην οποία φαινόταν να κρατά το πιστοποιητικό του σχολείου που την ανέφερε στον κατάλογο των αριστούχων στο δημοτικό σχολείο Robb στο Ουβάλντε του Τέξας.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε γύρω στις 10 π.μ. και έμελλε να είναι η τελευταία φωτογραφία της εν ζωή, όπως δήλωσε η γιαγιά της, Μπερλίντα Ιρένε Αρεόλα, στο The Dialy Beast, προσθέτοντας πως το κορίτσι, το οποίο ήταν «σούπερ εξωστρεφές» και «αγαπημένη των δασκάλων», τραυματίστηκε θανάσιμα καλώντας την Αστυνομία.

«Η εγγονή μου πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε επειδή προσπαθούσε να καλέσει το 911 (το αντίστοιχο 100 στην Αμερική). Πέθανε σαν ηρωίδα προσπαθώντας να ζητήσει βοήθεια για την ίδια και τους συμμαθητές της», δήλωσε η γιαγιά της.


Ο πατριός της, Έιντζελ Γκάρζα, έγραψε στο Facebook: «Δεν ζητάω πολλά ή σχεδόν δεν κάνω καθόλου αναρτήσεις εδώ, αλλά σας παρακαλώ. Έχουν περάσει εφτά ώρες και ακόμα δεν έχω ακούσει τίποτα για την αγάπη μου. Σε παρακαλώ Facebook βοήθησέ με να βρω την κόρη μου».

Ο Έιντζελ Γκάρζα, ο οποίος έχει μεγαλώσει την Αμερί Τζο με τη μητέρα της από τότε που ήταν μωρό, επέστρεψε στο Facebook λίγο μετά τις 11 μ.μ. με την είδηση πως η 10χρονη ήταν ένα από τα θύματα του μακελειού στο Τέξας.

«Σας παρακαλώ, μη θεωρήσετε ούτε ένα δευτερόλεπτο δεδομένο», έγραψε ο Έιντζελ Γκάρζα.

«Αγκαλιάστε την οικογένειά σας. Πείτε τους ότι τους αγαπάτε. Σ’ αγαπώ Αμερί Τζο. Πρόσεχε τον μικρό σου αδερφό για μένα», πρόσθεσε στην ανάρτησή του.

Μακελάρης στα παιδιά: «Θα πεθάνετε»

Η γιαγιά της, Αρεόλα, δήλωσε πως οι Texas Rangers ενημέρωσαν την οικογένεια ότι η Αμερί Τζο είχε τραυματιστεί θανάσιμα και ότι η σορός της βρισκόταν στο γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Μπέξαρ για νεκροψία.

«Οι Αρχές και οι επιζώντες των πυροβολισμών τής ανέφεραν ότι ο ένοπλος μπήκε μέσα και είπε στα παιδιά «θα πεθάνετε».

Και εκείνη είχε το τηλέφωνό της και κάλεσε το 911. Και αντί να της το αρπάξει και να το σπάσει ή να της το πάρει, την πυροβόλησε. Καθόταν ακριβώς δίπλα στην καλύτερή της φίλη. Η κολλητή της ήταν καλυμμένη με το αίμα της», πρόσθεσε η γιαγιά της 10χρονης.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος κατέστρεψε τον πύργο της τηλεόρασης στο Χάρκοβο (βίντεο)

Ο πύργος της τηλεόρασης στο Χάρκοβο της Ουκρανίας κατέρρευσε σήμερα έπειτα από ρωσική πυραυλική επίθεση, χωρίς να υπάρχουν αναφορές για θύματα. Η μεταλλική κατασκευή, η οποία εί...

Φόρτωση άρθρων...