Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Tηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν – Νετανιάχου ― Μακρόν και Ρούτε αυτή την εβδομάδα στο Ισραήλ

Τηλεφωνική επικοινωνία Μελόνι, Μπάιντεν, Τριντό, Σούνακ, Μακρόν και Σολτς

Πλανήτης

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου για να συζητήσουν την κατάσταση στο Ισραήλ και τη Γάζα, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ανέφερε ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε θα επισκεφθούν το Ισραήλ αυτή την εβδομάδα.

Το γραφείο του κ. Νετανιάχου ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι οι δύο ηγέτες “θα φτάσουν τη Δευτέρα και την Τρίτη” και θα συναντηθούν μαζί του.

Τηλεφωνική επικοινωνία Μελόνι, Μπάιντεν, Τριντό, Σούνακ, Μακρόν και Σολτς

Τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα (22/10/2023) μεταξύ της πρωθυπουργού της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, τον Βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σουνάκ, τον Πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό, τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν, και τον Γερμανός Καγκελάριο, Όλαφ Σολτς.

Η συνάντηση ήταν αφιερωμένη στην εξέταση της εξέλιξης της σοβαρής κρίσης που άνοιξε μετά την επίθεση στις 7 Οκτωβρίου που διέπραξε η Χαμάς κατά του Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 13 Μαΐου

Γεγονότα 1568: Στη μάχη του Λανγκσάιντ οι δυνάμεις της Μαρίας Στιούαρτ της Σκοτίας χάνουν από συμμαχία Σκοτσέζων Προτεσταντών υπό τον Τζέιμς Στιούαρτ, ετεροθαλή αδελφό της. 1...

Ρωσία: Κατέρρευσε πολυόροφο συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μπέλγκοροντ από ουκρανικό πύραυλο

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν κι άλλοι 15 τραυματίστηκαν όταν όλο το τμήμα ενός πολυόροφου κτιριακού συγκροτήματος διαμερισμάτων κατέρρευσε μετά το πλήγμα που δέχθηκε από ου...

Φόρτωση άρθρων...