Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Το έξυπνο δελφίνι που χαρίζει δώρα στους ανθρώπους (photos)

Πλανήτης

Όλοι γνωρίζουμε τα δελφίνια ότι είναι  από τα πιο έξυπνα θαλάσσια ζώα στον κόσμο, και η περίπτωση του Mystique, του δελφινιού από το Barnacles Dolphin Center στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας φαίνεται να το αποδεικνύει αυτό.

Τα δελφίνια ανυπομονούν να επιστρέψουν οι άνθρωποι στην αυστραλιανή παραλία, αλλά ο Mystique θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που του δίνουν προσοχή για αυτό και φέρνει πλούσια δώρα σε όσους εμφανίζονται για να τα ανταλλάξει με φαγητό.

Ειδικά όσο ανακαλύπτει ότι αρέσει στους ανθρώπους όταν τους φέρνει δώρα από τον βυθό του ωκεανού, τόσο περισσότερο το κάνει.

Τα δώρα είναι διάφορα, από εκπληκτικά κοράλλια μέχρι παλαιωμένα μπουκάλια. Το δελφίνι πάντα έφερνε δώρα στους εθελοντές αλλά από τότε που έκλεισε το κέντρο λόγω Lockdown ο Mystique φέρνει διάφορα δώρα κάθε πρωί!

Το κέντρο έκλεισε κατά τη διάρκεια του lockdown για τον Covid πέρυσι, και τότε το προσωπικό δήλωνε πως λείπει στα δελφίνια η προσοχή του κοινού που απολάμβαναν στις επιδείξεις που έκαναν.

Ο Mystique, αποκαλύπτει ο υπάλληλος του κέντρου πως είναι ο μόνος από τα επτά δελφίνια που φέρνει δώρα και είναι «πολύ έξυπνη και ευγενική ψυχή, αλλά είναι και ελαφρώς άτακτος».

delfini
Είναι πολύ ευγενικός και με τα δώρα λέει ευχαριστώ
delfini
Τα δώρα τα φέρνει από τα βάθη του Ωκεανού
delfini
Τα δώρα ποικίλουν σε μέγεθος και σχήμα
delfini
Αγαπάει πολύ την ανθρώπινη προσοχή

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 24 Απριλίου

Γεγονότα 1704: Εκδίδεται η «News Letter» στην Βοστόνη, η πρώτη εφημερίδα στις ΗΠΑ 1800: Ιδρύεται η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσο στις ΗΠΑ από τον Πρόεδρο Τζον Άνταμς 1877: Έναρξ...

Φόρτωση άρθρων...