Όλοι γνωρίζουμε τα δελφίνια ότι είναι  από τα πιο έξυπνα θαλάσσια ζώα στον κόσμο, και η περίπτωση του Mystique, του δελφινιού από το Barnacles Dolphin Center στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας φαίνεται να το αποδεικνύει αυτό.

Τα δελφίνια ανυπομονούν να επιστρέψουν οι άνθρωποι στην αυστραλιανή παραλία, αλλά ο Mystique θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που του δίνουν προσοχή για αυτό και φέρνει πλούσια δώρα σε όσους εμφανίζονται για να τα ανταλλάξει με φαγητό.

Ειδικά όσο ανακαλύπτει ότι αρέσει στους ανθρώπους όταν τους φέρνει δώρα από τον βυθό του ωκεανού, τόσο περισσότερο το κάνει.

Τα δώρα είναι διάφορα, από εκπληκτικά κοράλλια μέχρι παλαιωμένα μπουκάλια. Το δελφίνι πάντα έφερνε δώρα στους εθελοντές αλλά από τότε που έκλεισε το κέντρο λόγω Lockdown ο Mystique φέρνει διάφορα δώρα κάθε πρωί!

Το κέντρο έκλεισε κατά τη διάρκεια του lockdown για τον Covid πέρυσι, και τότε το προσωπικό δήλωνε πως λείπει στα δελφίνια η προσοχή του κοινού που απολάμβαναν στις επιδείξεις που έκαναν.

Ο Mystique, αποκαλύπτει ο υπάλληλος του κέντρου πως είναι ο μόνος από τα επτά δελφίνια που φέρνει δώρα και είναι «πολύ έξυπνη και ευγενική ψυχή, αλλά είναι και ελαφρώς άτακτος».

Είναι πολύ ευγενικός και με τα δώρα λέει ευχαριστώ
Τα δώρα τα φέρνει από τα βάθη του Ωκεανού
Τα δώρα ποικίλουν σε μέγεθος και σχήμα
Αγαπάει πολύ την ανθρώπινη προσοχή