Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Γιατί το Τwitter θα αφαιρεί φωτογραφίες και βίντεο

Πλανήτης

Δεν θα επιτρέπει στο εξής την ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο στην πλατφόρμα του χωρίς τη συγκατάθεση του προσώπου που εικονίζεται σ’ αυτά ανακοίνωσε την Τρίτη το twitter.

Με βάση την πολιτική προσωπικών δεδομένων που ακολουθεί η εταιρεία, απαγορεύεται να δημοσιοποιούνται στοιχεία όπως τηλέφωνα, διευθύνσεις και ταυτότητες άλλων προσώπων.

«Όταν ενημερωνόμαστε από τα εικονιζόμενα πρόσωπα ή από εκπροσώπους τους, ότι δεν συναίνεσαν στο μοίρασμα των φωτογραφιών ή των βίντεό τους, θα τα αφαιρούμε» ανέφερε το Twitter στο μπλογκ του.

Ο συνιδρυτής της εταιρείας, Τζακ Ντόρσεϊ παραιτήθηκε τη Δευτέρα από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, παραχωρώντας τα ηνία στον μέχρι πρότινος επικεφαλής του τεχνολογικού τομέα, τον Παράγκ Αγκραβάλ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωσία: Τιμωρία για τον ιερέα που τέλεσε το μνημόσυνο του Αλεξέι Ναβάλνι – Τον υποβίβασαν σε ψάλτη

Τιμωρία για τον ιερέα που πραγματοποίησε τον προηγούμενο μήνα το μνημόσυνο του Αλεξέι Ναβάλνι, από την Επισκοπή Μόσχας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η θρησκευτική αρχή της Μό...

Ισπανία: Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί - Έρευνα κατά της συζύγου του για διαφθορά

Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην Ισπανία είναι πιθανό να οδηγήσει σε παραίτηση τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ. Ο Ισπανός Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την Τετάρτη με ε...

Φόρτωση άρθρων...