Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Τουρκία: Η «βασίλισσα» Εμινέ Ερντογάν και η «ταπεινή» Σέλβι Κιλιτσντάρογλου

Oι σύζυγοι που στέκονται δίπλα στους ηγέτες που διεκδικούν την εξουσία στην Τουρκία αντικατοπτρίζουν τα δύο πολιτικά ρεύματα που επικρατούν στη χώρα.

Οι σύζυγοι των δύο ηγετών όχι μόνο εκπροσωπούν τους συζύγους τους, αλλά και τις δύο Τουρκίες, απεικονίζοντας δύο κόσμους σε σύγκρουση, αναφέρει το MEGA σε ρεπορτάζ του.

Η Εμινέ Ερντογάν έχει χαρακτηριστεί ως σνομπο και αλαζονική, ενώ είναι γνωστή για την αδυναμία που τρέφει στην πολυτέλεια και τις ακριβές τσάντες.

Η σύζυγος του ηγέτη του Κιλιτσντάρογλου, Σέλβι, σε αντίθεση με την Εμινέ Ερντογάν δεν φοράει μαντήλα και δεν έχει απασχολήσει τον Τύπο με σπατάλες και ψώνια σε πανάκριβα εμπορικά κέντρα.

Η σύζυγος του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου λατρεύει τα κοινωνικά δίκτυα, ο φακός την έχει πιάσει να αγκαλιάζει τα θύματα του φονικού σεισμού που χτύπησε την Τουρκία, ενώ δείχνει προσιτή και πρόσχαρη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το πασχαλινό μήνυμα του Ζελένσκι: Ζήτησε από τους Ουκρανούς να προσευχηθούν ο ένας για τον άλλο

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε στο πασχαλινό του μήνυμα τους συμπατριώτες του να προσευχηθούν ο ένας για τον άλλον αλλά και για τους στρατιώτες που πολεμούν στο μέτ...

Ισραήλ: Προσωρινό λουκέτο στο Al Jazeera – Είναι «εγκληματική ενέργεια» λέει το τηλεοπτικό δίκτυο

Η τηλεοπτική μετάδοση του Al Jazeera στο Ισραήλ κόπηκε σήμερα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να «κλείσει» το καταριανό τηλεοπτικό δίκτυο στη χώρα και να κατασχέσει τον εξοπλισμό ...

Διαδηλώσεις και καταλήψεις σε πανεπιστήμια κατά του πολέμου στη Μ. Ανατολή σε 8 χώρες

Το φοιτητικό κίνημα εναντίον του πολέμου στη Μέση Ανατολή συνεχίζεται και διευρύνεται σε διεθνές επίπεδο: από τις αμερικανικές πανεπιστημιουπόλεις, όπου αντιμετωπίστηκε σε αρκετές ...

Φόρτωση άρθρων...