Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Τουρκία: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για δολοφονία

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στην Τουρκία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην υπόθεση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για δολοφονία

Πλανήτης

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στην Τουρκία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην υπόθεση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για δολοφονία.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε, Σεζέρ Οζτούρκ σκότωσε εν ψυχρώ τον Χαλίλ Ιμπραχίμ και τραυμάτισε άλλους τέσσερις έπειτα από καβγά στη μέση του δρόμου στην Κωνσταντινούπολη για την… προτεραιότητα.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά.

Τουρκία: Ο τσακωμός και η δολοφονία

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ο συνοδηγός του είχαν έντονη λογομαχία με τους επιβάτες ενός άλλου αυτοκινήτου. Στον καβγά που ακολούθησε, βγήκαν μαχαίρια, ο συνοδηγός φέρεται να ήρθε στα χέρια με τον 24χρονο Χαλίλ και ο Οζτούρκ πυροβόλησε από το πολυτελές αυτοκίνητό του.

Ο Χαλίλ Ιμπραχίμ, πατέρας δυο παιδιών έπεσε νεκρός από τις σφαίρες, ενώ ο πατέρας του, ο αδελφός του και δυο φίλοι του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ο δράστης διέφυγε και αναζητείται από την αστυνομία, ενώ ο φίλος του φέρεται να παραδόθηκε στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 27 Μαρτίου

Γεγονότα 1309 - Ο Πάπας Κλήμης Ε΄ αφορίζει τη Βενετία και όλους τους κατοίκους της. 1513 - Ο Ισπανός εξερευνητής Χουάν Πόνθε ντε Λεόν φτάνει στις Μπαχάμες στο πρώτο του ταξίδ...

Φόρτωση άρθρων...