Δηλώσεις για τις εξελίξεις στις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με το Ιράν έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News.
Ο Τραμπ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η σύγκρουση με το Ιράν θα λάβει τέλος σε σύντομο χρονικό διάστημα, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ θα βγουν νικήτριες.
«Πιστεύω ότι ο πόλεμος με το Ιράν θα έρθει στο τέλος του πολύ σύντομα και ότι θα είμαστε νικητές», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι η επικοινωνία μπορεί να γίνει άμεσα και χωρίς μεσολαβητές, υπογραμμίζοντας: «Θα το κάνουμε τηλεφωνικά».
Κλείνοντας, έστειλε μήνυμα προς την Τεχεράνη, σημειώνοντας ότι εάν το Ιράν επιθυμεί διάλογο, μπορεί να απευθυνθεί απευθείας στις Ηνωμένες Πολιτείες: «Αν το Ιράν θέλει να μιλήσει, μπορεί να μας καλέσει», δήλωσε.
Η Χεζμπολάχ καταδικάζει τους ισραηλινούς ισχυρισμούς ότι «καταστρέφει την εκεχειρία»
Την άμεση αποκατάσταση της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ, συζήτησαν Κιρ Στάρμερ και Ντόναλντ Τραμπ
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις