Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Τρομάζει η εικόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ – Η αλλαγή μέσα σε ένα χρόνο (Photos)

Την ανησυχία της για την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ, εκφράζει μια ειδική σε βασιλικά θέματα. Η Ντανιέλα Ελσέρ αναφέρει πως η Βασίλισσα τονίζοντας πως «σβήνει μπροστά στα μάτια μας».

Η Ελσέρ σε άρθρο της στο news.com.au χθες, αναφέρει ότι οι φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ όπου χαιρετά την κυβερνήτη της Νέας Νότιας Ουαλίας, Μάργκαρετ Μπίζλεϊ, στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη εβδομάδα «είχαν κάτι ανησυχητικό». 

Τα στιγμιότυπα δείχνουν την 96χρονη βασίλισσα να φοράει ένα φωτεινό κίτρινο φόρεμα καθώς χαμογελά και σφίγγει το χέρι της Αυστραλής πολιτικού μέσα στο κάστρο Γουίνδσορ.

Τρομάζει η εικόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η Έλσερ ισχυρίζεται ότι από μόνες τους αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι ανησυχητικές μέχρι να συγκριθούν με εκείνες που τραβήχτηκαν με την βασίλισσα Ελισάβετ με παρόμοιο ντύσιμο τον Ιούνιο του 2021, όταν συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον.

«Η διαφορά είναι πραγματικά εκπληκτική» γράφει η βασιλική εμπειρογνώμονας. «Στους 12 μήνες που μεσολάβησαν, η Αυτού Μεγαλειότης φαίνεται να έχει καμπουριάσει αισθητά, να είναι πολύ πιο αδύνατη και συνολικά φαίνεται σαν να έχει ‘μαζέψει’».

Τρομάζει η εικόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ακυρώνει εμφανίσεις τη μία μετά την άλλη

Η ειδικός σημείωσε επίσης πως «σχεδόν κάθε μήνα» από τον περασμένο Οκτώβριο, το γραφείο της βασίλισσας Ελισάβετ αναγκάστηκε να ανακοινώσει την απουσία της από «προηγουμένως αδιαπραγμάτευτες εκδηλώσεις» και υπέθεσε ότι η πλήρης έκταση των προβλημάτων υγείας της κρατείται μυστική. «Οι βοηθοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση» υποστήριξε η εμπειρογνώμονας. «Δυσκολεύονται πλέον να προσφέρουν στον Τύπο ένα σχόλιο για ό,τι μπορεί να ταλαιπωρεί τη βασίλισσα».

Η ειδικός υποστήριξε επίσης πως θα έπρεπε η βασιλική οικογένεια να είναι πιο διαφανής, καθώς κινδυνεύει να φανεί «μυστικοπαθής», ιδίως αφότου η εικόνα της έχει δεχθεί πλήγμα εν μέσω του πρόσφατου σκανδάλου με τον πρίγκιπα Άντριου.

Η υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα των βρετανικών, κυρίως, εφημερίδων από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όταν εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί μπαστούνι για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια. Μια πηγή δήλωσε τότε ότι η βοήθεια ήταν για τη «διευκόλυνσή» της. Αργότερα εκείνο το μήνα, η βασίλισσα εισήχθη στο νοσοκομείο, ακυρώνοντας ένα προγραμματισμένο ταξίδι της στην Ιρλανδία.

Τρομάζει η εικόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ωστόσο, τον Μάιο μια ανακοίνωση των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ αποκάλυψε πως η βασίλισσα θα ακύρωνε «απρόθυμα» μια βασιλική της υποχρέωση, λόγων «κινητικών προβλημάτων». Η απόφαση, ελήφθη σε «συνεννόηση με τους γιατρούς της», σύμφωνα με το παλάτι.

Και δεν ήταν η μόνη. Την περασμένη εβδομάδα, δεν εμφανίστηκε στο Royal Ascot, για πρώτη φορά από την στέψη της πριν από επτά δεκαετίες. Επίσης, αποσύρθηκε νωρίτερα μέσα στο μήνα, από τις εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, λόγω αισθήματος «δυσφορίας».

Τρομάζει η εικόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 19 Μαρτίου

Γεγονότα 1831: Γίνεται η πρώτη ληστεία τράπεζας στις ΗΠΑ. Πρόκειται για τη Citibank της Νέας Υόρκης, όπου οι δράστες έκλεψαν 245χιλ. δολάρια 1895: Οι Γάλλοι κινηματογραφιστ...

Βρυξέλλες: Συγκροτήθηκε το «Ταμείο Στήριξης της Ουκρανίας» με κεφάλαια ύψους 5 δισ. ευρώ

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα να αυξήσει το ανώτατο χρηματοδοτικό όριο της “Ευρωπαϊκής Διευκόλυνσης για την Ειρήνη” (ΕΕ) κατά 5 δισεκατομμύρια ευρώ σε τρέχουσες τιμές και...

Φόρτωση άρθρων...