Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Τρόμος στα Harrods – Μαχαίρωσαν 20χρονο για ένα επώνυμο ρολόι - Σοκαριστικό Βίντεο

Πλανήτης
Tags: Harrods

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο εμβληματικό πολυκατάστημα Harrods στο Λονδίνο. Ο καβγάς, που φέρεται να ξεκίνησε στο τμήμα της Louis Vuitton, στα Harrods, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 20χρονου.

Μαχαιρώθηκε για ένα επώνυμο ρολόι, με την αστυνομία να μην έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη μέχρι στιγμής.

«Η αστυνομία κλήθηκε στις 19:33 το Σαββάτο, 28 Ιανουαρίου, για έναν καβγά μέσα στο κατάστημα Harrods, στην οδό Brompton Road, SW1. Οι αστυνομικοί βρήκαν έναν άντρα, ηλικίας 20 ετών, να φέρει τραύματα από μαχαίρι.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Τα χτυπήματα δεν κρίνονται απειλητικά για τη ζωή του. Οι ντετέκτιβ διεξάγουν έρευνα. Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη σε αυτό το πρώιμο στάδιο. Οι έρευνες συνεχίζονται» τονίζεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει καλέσει τους μάρτυρες να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορούσε να οδηγήσει στη σύλληψη του δράστη.

Το θύμα, όπως αναφέρει η Sun, φέρεται να έγινε στόχοςγια το επώνυμο ρολόι του. Έντρομοι οι πελάτες είδαν τη λίμνη αίματος στους διαδρόμους, με τον δράστη να καταφέρνει να διαφύγει από το παγκοσμίου φήμης πολυκατάστημα.

Ένας άντρας που βρισκόταν στο τμήμα της Louis Vuitton με την κόρη του περιέγραψε όσα διαδραματίστηκαν. «Ήμασταν στο τμήμα της Louis Vuitton, στον δεύτερο όροφο όταν συνέβη το περιστατικό. Περιμένα να δούμε τα ανδρικά πορτοφόλια. Ήθελε η κόρη μου να μου κάνει ένα δώρο γενεθλίων.

Δεν είδαμε τι ακριβώς έγινε. Ακούσαμε έναν πελάτη να λέει ότι κάποιος είχε ένα μαχαίρι και έκοψε το χέρι ενός νεαρού προσπαθώντας να του πάρει το ρολόι. Φεύγοντας είχε σχηματιστεί μια λίμνη αίματος στο πάτωμα. Η 13χρονη κόρη μου Anoushka πάτησε, δύστυχώς, μέσα στα αίματα. Είναι τρομοκρατημένη από αυτό που συνέβη μέσα σε ένα πολυκατάστημα στο Λονδίνο. Ήταν ταραγμένη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 49χρονος Ronnie Chopra.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πούτιν: Η Μόσχα δεν θα επιτεθεί στο ΝΑΤΟ - Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία, θα καταρρίπτονται

Η Ρωσία δεν έχει σχέδια για καμία χώρα του ΝΑΤΟ και δεν θα επιτεθεί στην Πολωνία, στις χώρες της Βαλτικής ή στην Τσεχία, αλλά εάν η Δύση προμηθεύσει μαχητικά F-16 στην Ουκρανία, τό...

Φόβοι για αναταράξεις στο παγκόσμιο εμπόριο μετά την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη

Η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key, στη Βαλτιμόρης, αποτελεί «μεγάλη καταστροφή» για την οικονομία, καθώς απειλεί με μεγάλη αναστάτωση τις μεταφορές αξίας ύψους 80 δισ. δολ...

Φόρτωση άρθρων...