Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Τσέχος influencer πέταξε 1 εκατομμύριο δολάρια από ελικόπτερο

Πλανήτης

Ένας Τσέχος influencer, ο Kamil Bartoszek,  γνωστός με το ψευδώνυμο Kazma, είχε αρχικά σκοπό να δώσει το τεράστιο χρηματικό ποσό σε έναν μόνο τυχερό, υπό την προϋπόθεση να λύσει ένα γρίφο.

Ωστόσο, κανείς δεν κατάφερε και κάπως έτσι αποφάσισε να μοιράσει τα χρήματα σε όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό.

Οι συμμετέχοντες του προηγούμενου διαγωνισμού έπρεπε ωστόσο, να λύσουν έναν νέο – προφανώς ευκολότερο – γρίφο, με τον οποίο ο ο Kazma θα τους αποκάλυπτε την κρυπτογραφημένη τοποθεσία όπου θα “έβρεχε λεφτά”.

Ο γνωστός Influencer “μοίρασε” τελικά το ένα εκατομμύριο δολάρια που είχε υποσχεθεί, σε χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου ρίχνοντάς τα από το ελικόπτερο που νοίκιασε γι αυτόν τον σκοπό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 18 Μαΐου

Γεγονότα 1565: Αρχίζει η πολιορκία της Μάλτας από τις οθωμανικές δυνάμεις 1652: Το Ρόουντ Άιλαντ ψηφίζει τον πρώτο νόμο στην Βόρεια Αμερική που καθιστά την δουλεία παράνομη ...

Σλοβακία: Στο δικαστήριο ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο

Στο ποινικό δικαστήριο του Πέζινοκ, που βρίσκεται βορειοανατολικά της Μπρατισλάβα, έφτασε ο ύποπτος για την αόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο, σύμφωνα...

Φόρτωση άρθρων...