Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Twitter: «Παγώνει» το σχέδιο για μαζική διαγραφή ανενεργών χρηστών μετά τις αντιδράσεις

Πλανήτης

«Παγώνει» το Twitter το σχέδιο για μαζική διαγραφή ανενεργών χρηστών μετά τις αντιδράσεις.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο σχεδίαζε τη μαζική διαγραφή των λογαριασμών, οι οποίοι παραμένουν ανενεργοί για περισσότερους από έξι μήνες, αν οι χρήστες δεν συνδεθούν μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου.

Αιτία είναι ο σάλος που προκλήθηκε όταν έγινε γνωστό ότι η λίστα διαγραφής περιλαμβάνει και χρήστες που σταμάτησαν να ποστάρουν λόγω θανάτου.

Σε μια σειρά από tweet η εταιρεία αναφέρει ότι "άκουσε" τα σχόλια των χρηστών για τη διαγραφή των ανενεργών λογαριασμών.

Επειδή δεν υπήρχε σχέδιο για να μην "χαθούν" οι λογαριασμοί όσων πέθαναν, δεν θα τους αφαιρέσει μέχρι να βρεθεί ο τρόπος να "θυμόμαστε" όσους έφυγαν από τη ζωή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους λόγους για το σχέδιο διαγραφής είναι ότι όταν οι χρήστες δεν κάνουν log-in, δεν μπορούν αν συμφωνήσουν με τις ανανεωμένες πολιτικές της εταιρείας για την ιδιωτικότητα.

Εκπρόσωπος του twitter είπε ότι η αφαίρεση των λογαριασμών που είναι «νεκροί» θα βελτιώσει την αξιοπιστία της πλατφόρμας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ φοβάται ένταλμα σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για τον Νετανιάχου

Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν όλο και περισσότερο ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) ετοιμάζεται να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους τη...

Σαν σήμερα - 30 Απριλίου

Γεγονότα 1789: Ο Τζωρτζ Ουάσινγκτον ορκίζεται 1ος Πρόεδρος των ΗΠΑ. 1803: Οι Ηνωμένες Πολιτείες αγοράζουν την περιοχή της Λουιζιάνα από τη Γαλλία για 15 εκατομμύρια δολάρια. ...

Φόρτωση άρθρων...