Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Twitter: Ζητά από εργαζομένους που απέλυσε να επιστρέψουν

Πλανήτης

Σε «κατά λάθος» απολύσεις προχώρησε το Twitter, το οποίο ζητά από κάποιους από τους υπαλλήλους του που έδιωξε και τους ζητά να επιστρέψουν. Η Twitter απέλυσε περίπου το μισό προσωπικό της την Παρασκευή έπειτα από σχετική απόφαση που έλαβε ο νέος ιδιοκτήτης, Έλον Μασκ. 

Σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρεία προσεγγίζει τώρα δεκάδες υπαλλήλους που έχασαν τη δουλειά τους και τους ζητά να επιστρέψουν.

Μερικοί από αυτούς που καλούνται να επιστρέψουν απολύθηκαν κατά λάθος. Άλλοι αφέθηκαν να φύγουν προτού η διοίκηση συνειδητοποιήσει ότι η δουλειά και η εμπειρία τους μπορεί να είναι απαραίτητες για τη δημιουργία των νέων χαρακτηριστικών που οραματίζεται ο Έλον Μασκ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Το Twitter απέλυσε πρόσφατα το 50% των εργαζομένων της, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων στην ομάδα εμπιστοσύνης και ασφάλειας, δήλωσε ο επικεφαλής ασφάλειας και ακεραιότητας της εταιρείας Yoel Roth με tweet του, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Σε tweet του προσωπικού της εταιρείας αναφέρεται ότι ομάδες που είναι υπεύθυνες για τις επικοινωνίες, την επιμέλεια περιεχομένου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ηθική ήταν μεταξύ εκείνων που «καρατομήθηκαν», όπως και ορισμένες ομάδες εργαζομένων στα προϊόντα αλλά και μηχανικοί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η απίστευτη selfie που έγινε viral: Μακάκος πόζαρε στο φακό με Βρετανούς τουρίστες στο Μπαλί

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η selfie, που φαίνεται να τράβηξε ένας πίθηκος με ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών στο Μπαλί της Ινδονησίας. «Ήταν σίγουρα ένα μοναδικό ταξίδι», δήλω...

Στην Τουρκία ο ηγέτης της Χαμάς για συνομιλίες με τον Ερντογάν, που διεκδικεί μεσολαβητικό ρόλο στο Παλαιστινιακό

Με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντάται σήμερα Σάββατο ο πολιτικός ηγέτης της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια εν μέσω τεταμένου κλίματος στη Μέση Ανατολή μετά το ισραηλιν...

Φόρτωση άρθρων...