Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Αυτός είναι ο λόγος που η συνάντηση με τον Πρίγκιπα Χάρι κράτησε μόνο 30 λεπτά

Πλανήτης

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό πως ο πρίγκιπας Χάρι έσπευσε στο Λονδίνο προκειμένου να επισκεφθεί τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο. Αφορμή για το ταξίδι του αποξενωμένου, από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, πρίγκιπα στο Ηνωμένο Βασίλειο στάθηκε η ανακοίνωση πως ο μονάρχης νοσεί από καρκίνο.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως η συνάντηση πατέρα και γιου κράτησε λιγότερο από μία ώρα, παρότι οι δυο τους είχαν να βρεθούν μήνες. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ένας ειδικός σε βασιλικά θέματα αποκάλυψε ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν μόνο για 30 λεπτά, έτσι ώστε ο βασιλιάς να κρατήσει χαμηλά τα επίπεδα άγχους του.

Ο Robert Jobson είπε αποκλειστικά στον βασιλικό συντάκτη της The Sun, Matt Wilkinson, ότι ο βασιλιάς Κάρολος συναντήθηκε την Τρίτη (6/2) μόνο για 30 λεπτά με τον γιο του, καθώς αν το τετ α τετ τους κρατούσε περισσότερο θα κατέληγε σε… δύσκολη συζήτηση. Όπως ανέφερε ο Jobson, ήταν πιθανόν να εμβαθύνουν σε περίπλοκα και αγχωτικά θέματα που θα εμπόδιζαν την ανάκαμψη του βασιλιά.

Ο ειδικός σε βασιλικά ζητήματα πρόσθεσε ότι η αρτηριακή πίεση του βασιλιά Καρόλου δεν πρέπει να είναι υψηλή. «Ο βασιλιάς δεν είναι πολύ καλά, όποιος τύπος καρκίνου κι αν είναι, υποβάλλεται σε θεραπεία», εξήγησε.

Επίσης σημείωσε ότι: «Μετά το αρχικό φιλί και την αγκαλιά, “σε αγαπώ μπαμπά”, “ελπίζω να γίνεις καλύτερα σύντομα”, ποια θέματα θα τεθούν; Πράγματα που θα ανεβάσουν την αρτηριακή του πίεση».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χούθι: Εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δύο δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα

Οι Χούθι της Υεμένης εξαπέλυσαν την Παρασκευή επίθεση με πυραύλους εναντίον δύο πετρελαιοφόρων δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα, ανακοίνωσε σήμερα το διοικητήριο των αμερικανικών...

Ουκρανία: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε σιδηροδρομικούς σταθμούς για να διακόψουν τη βοήθεια των ΗΠΑ

Βομβαρδισμούς σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ουκρανίας πραγματοποίησαν οι Ρώσοι με σκοπό να διακόψουν τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ρωσία στοχεύει τις ουκρανικές σιδηροδρομ...

Φόρτωση άρθρων...