Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Βασιλιάς Κάρολος για Κέιτ Μίντλετον: «Είμαι υπερήφανος για το θάρρος της»

Με ένα θερμό μήνυμα αναφέρθηκε ο Βασιλιάς Κάρολος στην ανακοίνωση της νύφης του Κέιτ Μίντλετον ότι έχει καρκίνο και ότι έχει ήδη αρχίσει θεραπεία.

Ο Βασιλιάς Κάρολος δήλωσε απόψε ότι είναι «τόσο περήφανος» για την πριγκίπισσα της Ουαλίας «για το θάρρος της» να αποκαλύψει τη διάγνωση του καρκίνου της και ότι παραμένει σε «στενή επαφή» μαζί της.

Ο 75χρονος μονάρχης συνεχίζει τη δική του μάχη με τον καρκίνο, καθώς η 42χρονη Κέιτ αποκάλυψε ότι παλεύει επίσης με την ασθένεια. Η Κέιτ έκανε την ανακοίνωση με μία πρωτοφανή στα χρονικά, βιντεοσκοπημένη ομιλία.

Κάνοντας γνωστή την αντίδραση του Καρόλου, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε «Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι ”τόσο περήφανη για την Κάθριν για το θάρρος της να μιλήσει όπως μίλησε».

“Μετά την κοινή τους νοσηλεία στο νοσοκομείο, η Αυτού Μεγαλειότης “παρέμεινε σε στενότατη επαφή με την αγαπημένη του νύφη όλες τις τελευταίες εβδομάδες”. “Και οι δύο Μεγαλειότητες θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου”.

Η ανακοίνωση της Κέιτ για τον καρκίνο σηματοδοτεί το τελευταίο πλήγμα για τη βασιλική οικογένεια τον τελευταίο χρόνο, καθώς και ο βασιλιάς διαγνώστηκε επίσης με την ίδια ασθένεια.

Μετά από εβδομάδες εικασιών, το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε σήμερα ότι η Κέιτ βρίσκεται στα πρώτα στάδια της θεραπείας.

Η Κέιτ εισήχθη αρχικά στο νοσοκομείο για εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στις 16 Ιανουαρίου και τότε η κατάστασή της θεωρούνταν μη καρκινική, αλλά μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση διαπιστώθηκε καρκίνος.

Ο Βασιλιάς Κάρολος εισήχθη στο νοσοκομείο λίγες ημέρες μετά την Κέιτ, επίσης για μια επέμβαση που θεωρήθηκε άσχετη με τον καρκίνο. 

Στην συνέχεια έγινε γνωστό ότι κατά την εγχείρηση για καλοήθη διόγκωση του προστάτη, και τις εξετάσεις βρέθηκε καρκίνος, άσχετος με την επέμβαση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Φόρτωση άρθρων...