Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Βασιλιάς Κάρολος: «Η πρόγνωση είναι καλή», μετά τη διάγνωση του καρκίνου – Η επιστροφή του Χάρι και ο νέος ρόλος του Ουίλιαμ

Πλανήτης

«Η πρόγνωση είναι καλή», ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ παραμένει «πολύ θετικός» όσον αφορά τη διάγνωση του καρκίνου και θα συνεχίσει με «συνήθεις δουλειές». Αυτό γράφει η Daily Mail, την επομένη της είδησης που σόκαρε τη Βρετανία αλλά και την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Βασιλιάς Κάρολος φέρεται να είναι «πολύ θετικός» μετά τα σοκαριστικά νέα ότι έχει καρκίνο. Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ακόμη ότι το πρόβλημα με τον καρκίνο έχει εντοπιστεί πολύ νωρίς και η πρόγνωση για τον 75χρονο μονάρχη είναι καλή.

Επιπλέον, η βασιλική οικογένεια λέγεται ότι έμεινε έκπληκτη από την αποφασιστικότητα του Καρόλου να συνεχίσει κανονικά τις καθημερινές του ιδιωτικές υποχρεώσεις, χωρίς καμία αλλαγή μετά τα νέα για την υγεία του.

Παρότι όλες οι δημόσιες υποχρεώσεις του έχουν «παγώσει», ο ίδιος μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιες κατ’ ιδίαν συναντήσεις.

Η Daily Mail έμαθε ότι ο Βασιλιάς γνώριζε για τη διάγνωση του καρκίνου από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, ωστόσο πήγε στη θεία λειτουργία στο Νόρφολκ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και χαιρέτισε θερμά τον κόσμο που τον πλησίασε.

Την ίδια στιγμή, η Καμίλα κρατά μία απολύτως ψύχραιμη στάση από την πρώτη στιγμή που έμαθε από τον σύζυγό της τα νέα για την υγεία του.

Ο Κάρολος, ο Γουίλιαμ και ο Χάρι

Παρόλα αυτά η Βρετανία κρατά την ανάσα της και ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει από το Λος Άντζελες χωρίς τη Μέγκαν για να επισκεφτεί τον πατέρα του.

Ωστόσο, ο Κάρολος έχει έρθει το τελευταίο διάστημα πολύ πιο κοντά με τον άλλο του γιο, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ανέφερε η Sun, και μετά τα τελευταία νέα, ακόμη περισσότερο.

Σε ό,τι αφορά τις δραματικές εξελίξεις, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αποκάλυψαν ότι οι γιατροί είχαν ανακαλύψει μία απροσδιόριστη μορφή καρκίνου στον Βασιλιά, κατά τη διάρκεια της θεραπείας για μία καλοήθη πάθηση του προστάτη.

Ο Κάρολος επικοινώνησε αμέσως τηλεφωνικά σε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του γιου του Χάρι που θα αναχωρήσει αεροπορικώς από την Καλιφόρνια για να δει τον πατέρα του.

Δεν είναι γνωστό πού θα μείνει ο δούκας του Σάσεξ, καθώς, όπως υπενθυμίζει η Daily Telegraph, χρειάζεται άδεια από το Παλάτι για να διαμείνει σε κάποια βασιλική ιδιοκτησία.

Το αίτημά του να φιλοξενηθεί στο Κάστρο του Γουίνδσορ απορρίφθηκε από τα Ανάκτορα, όταν επισκέφθηκε για τελευταία φορά το Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο Σεπτέμβριο και ο Χάρι κατέληξε να μείνει σε ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Όχι» του Ισραήλ στην κατάπαυση του πυρός - «Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα»

Το Πολεμικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα ότι το Ισραήλ συνεχίζει την επιχείρηση στη Ράφα για να ασκήσει στρατιωτική πίεση στη Χαμάς, προκειμένου να προωθήσει την απελευθέρωση των ομ...

Προκλητική φιέστα Ερντογάν - «Ένδειξη ευαισθησίας» χαρακτήρισε την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί

Τη λειτουργία ως τζαμί της Μονής της Χώρας, του περικαλλούς βυζαντινού ναού της Κωνσταντινούπολης, εγκαινίασε σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ειδική τελετή στην οποία συνδέθηκε ...

Φόρτωση άρθρων...