Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Με νέα γραβάτα και «αέρα» από Ελλάδα στην πρώτη του εμφάνιση

Πλανήτης

Τη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα των Καθολικών παρακολούθησε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ο Βασιλιάς Κάρολος.

Βασίλισσα Καμίλα στο πλάι του, αντάλλαξε από απόσταση μερικές κουβέντες με το πλήθος και έδειχνε ευδιάθετος.

Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει μεγάλη αγάπη στην Ελλάδα και δεν το έκρυψε για ακόμη μία φορά. Στην πρώτη του εμφάνιση μετά την ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του, επέλεξε να φορέσει ακόμη μία γραβάτα με «αέρα» από Ελλάδα.

Μήνυμα στον Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον η επιλογή του πράσινου χρώματος

Στα πράσινα ντύθηκαν οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας, που τις τελευταίες εβδομάδες, σηκώνουν το βάρος των βασιλικών υποχρεώσεων μετά τις ανακοινώσεις ότι τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και η Κέιτ Μίντλετον βρίσκονται αντιμέτωποι με τον καρκίνο.

Η Βασίλισσα Καμίλα, η πριγκίπισσα Άννα και η δούκισσα του Γιορκ Σάρα Φέργκιουσον, επέλεξαν το πράσινο χρώμα στις εμφανίσεις τους στην πασχαλινή λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Γουίνδσορ και θεωρήθηκε ως μήνυμα προς τη μάχη του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον.

Ο λόγος είναι πως το πράσινο χρώμα που προτίμησαν ήταν μία ένδειξη στήριξης στον βασιλιά και στην Κέιτ Μίντλετον επειδή είναι συνώνυμο με γνωστή βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση κατά του καρκίνου αλλά θεωρείται και το χρώμα της αισιοδοξίας.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραμπ: «Οι Αριστεροί Παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Νέα ανάρτηση έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της χώρας υποστηρίζει ότι οι διαμαρτυρίες υπέρ της Παλαιστίνη...

Σαν σήμερα - 2 Μαΐου

Γεγονότα 1335 - Ο δούκας Όθων της Αυστρίας γίνεται δούκας της Καρινθίας. 1536 - Η βασίλισσα της Αγγλίας, Άννα Μπολέυν, συλλαμβάνεται και φυλακίζεται κατηγορούμενη για μοιχεία...

Φόρτωση άρθρων...