Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Βέλγιο: Νεκρός από επιπλοκές του κορωνοϊού αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing (Video)

Ο Φρεντερίκ Σινίστρα ήταν ένας από τους δυνατότερους ανθρώπους στο Βέλγιο. Η σωματική του διάπλαση, η υγιεινή διατροφή και η έντονη καθημερινή σωματική άσκηση δεν τον έσωσαν από τη φονική δύναμη του κορωνοϊού.
Η δυσφορία στην αναπνοή και η επιμονή του προπονητή του τον έστειλαν σε νοσοκομείο.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης στο kickboxing, διαγνώστηκε πριν από δύο περίπου εβδομάδες με κορωνοϊό. Ο αθλητής υποτίμησε τις συστάσεις των γιατρών και παρά τη δύσπνοια που ένιωθε υπέγραψε για να φύγει από το νοσοκομείο χαρακτηρίζοντας τον κορωνοϊό ως γριπούλα.

Μετά από δύο ημέρες νοσηλείας ο θηριώδης μαχητής με το ψευδώνυμο «νεκροθάφτης» υπέγραψε το εξιτήριο παρά τις συστάσεις των γιατρών και γύρισε σπίτι του χαρακτηρίζοντας τον κορωνοϊό «γριπούλα».

Στο σπίτι του οι γιατροί συνέστησαν να χρησιμοποιεί συσκευή παροχής οξυγόνου καθώς οι πνεύμονές του βρίσκονταν στα όρια της κατάρρευσης.

Σύντομα η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία και τελικώς ο 41χρονος αθλητής κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον χώρο των πολεμικών τεχνών, καθώς ο Σινίστρα μεταξύ των διακρίσεων του είχε στεφθεί και τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο προπονητής του δήλωσε στον βελγικό Τύπο πως παρά τις τεράστιες αθλητικές του επιτυχίες ο Σινίστρα ποτέ δεν πείστηκε για την επικινδυνότητα του ιού και μέχρι το τέλος παρέμεινε αμετανόητος αντιεμβολιαστής.

Δείτε το βίντεο του MEGA:
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μετά τη Σιλιάνοφσκα προκαλεί και ο Μιτσκόσκι: «Θα αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω, αν θέλετε, πάμε Χάγη» (Video)

Τη γραμμή που χάραξε η νέα Πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα φαίνεται πως ακολουθεί και ο πρόεδρος του VMRO και νέος Πρωθυπουργός της χώρας, Χριστιάν Μιτσκόσκι...

Φόρτωση άρθρων...