Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Βουκουρέστι: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης του λεωφορείου

Τη στιγμή που το λεωφορείο με τους Έλληνες επιβάτες συγκρούεται στον μεταλλικό δείκτη ύψους στο Βουκουρέστι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Η σύγκρουση είχε αποτέλεσμα ένας 53χρονος από τη Λάρισα να χάσει τη ζωή του και άλλοι 24 άνθρωποι να τραυματιστούν σε δυστύχημα στη Ρουμανία, ορισμένοι από τους οποίους τραυματίστηκαν σοβαρά.

Στο βίντεο που έφεραν στη δημοσιότητα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται το λεωφορείο να πλησιάζει την αψίδα χωρίς, ο οδηγός να μειώνει την ταχύτητα του οχήματος και χωρίς να φαίνεται ότι εκτιμά πως το μεγάλο όχημά του δεν χωράει κάτω από αυτή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο μεταλλικός δείκτης ύψους «ξήλωσε» το επάνω τμήμα του λεωφορείου το οποίο ακινητοποίησε ο οδηγός του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ φοβάται ένταλμα σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για τον Νετανιάχου

Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν όλο και περισσότερο ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) ετοιμάζεται να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους τη...

Ο Μπλίνκεν καλεί τη Χαμάς να αποδεχθεί την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Να αποδεχτεί «χωρίς άλλες καθυστερήσεις» την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, που περιλαμβάνει και την απελευθέρωση ομήρων οι οποίοι κρατούνται στον παλαιστινιακό θύλακα, ...

Φόρτωση άρθρων...