Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Βουλγαρία: Συνελήφθη ο πρώην πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ

Πλανήτης

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας και αρχηγός του αντιπολιτευόμενου κεντροδεξιού κόμματος GERB, Μπόικο Μπορίσοφ, συνελήφθη αργά την Πέμπτη στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, που συνδέεται με τις έρευνες της εισαγγελίας της ΕΕ, ανακοίνωσε το βουλγαρικό υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με το Reuters.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Βλάντισλαβ Γκοράνοφ, η πρώην πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής προϋπολογισμού, Μέντα Στογιάνοβα, καθώς και η σύμβουλος ΜΜΕ του Μπορίσοφ, Σεβνταλίνα Αρναούντοβα, συνελήφθησαν επίσης, ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

«Μια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας βρίσκεται σε εξέλιξη σε σχέση με 120 υποθέσεις της ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στη Βουλγαρία. Έρευνες και κατασχέσεις πραγματοποιούνται σε πολλές διευθύνσεις. Οι Boyko Borisov, Vladislav Goranov, Menda Stoyanova και Sevdalina Arnaudova κρατούνται αυτή τη στιγμή», ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: 20χρονος έριξε χλωρίνη σε δεξαμενή με σολομούς σκοτώνοντας 18.000 - Κινδυνεύει με πρόστιμο 14 εκατ. δολαρίων

Ένας 20χρονος από τις ΗΠΑ κινδυνεύει να πληρώσει πρόστιμο-μαμούθ που ενδέχεται να φτάσει έως και τα 14 εκατομμύρια δολάρια καθώς συνελήφθη γιατί έριξε χλωρίνη σε δεξαμενή με σολομο...

Καζακστάν: Πρώην υπουργός σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του μέσα σε εστιατόριο (βίντεο)

Φρίκη προκαλεί βίντεο που καταγράφει τη φριχτή δολοφονία της συζύγου πρώην υπουργού στο Καζακστάν από τα ίδια του τα χέρια. Η δολοφονία καταγράφεται καρέ καρέ σε ένα σοκαριστικό...

Φόρτωση άρθρων...