Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Βραζιλία: Επίθεση με τσεκούρι σε παιδικό σταθμό - Τέσσερα παιδιά νεκρά

Επίθεση με τσεκούρι έγινε σε παιδικό σταθμό στη Βραζιλία. Ένας 25χρονος σκότωσε τέσσερα παιδιά, το πρωί της Τετάρτης σε ένα ιδιωτικό παιδικό σταθμό στη Νότια Βραζιλία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Βραζιλίας, άλλα τέσσερα παιδιά, ηλικίας δύο ετών και κάτω, τραυματίστηκαν. Ένα από τα τραυματισμένα παιδιά είναι πολύ σοβαρά.

Ο δράστης κρατούσε ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι και αφού έφυγε από τον παιδικό σταθμό, πήγε στην αστυνομία και παραδόθηκε. Οι αρχές θα ερευνήσουν αν ο 25χρονος δράστης είχε συνεργούς.

Το Νοσοκομείο Σάντο Αντόνιο στην πόλη Μπλουμενάο ανακοίνωσε ότι άλλα τέσσερα παιδάκια που τραυματίστηκαν στην επίθεση, ηλικίας από μηνών έως δύο ετών, περιθάλπονται εκεί.

Ο κυβερνήτης Jorginho Mello εξέφρασε τα συλλυπητήριά του σε δήλωσή του: «Με μεγάλη θλίψη λαμβάνω τη θλιβερή είδηση ότι ο ιδιωτικός παιδικός σταθμός Cantinho do Bom Pastor, στο Blumenau, δέχθηκε εισβολή από έναν δολοφόνο που επιτέθηκε σε παιδιά και προσωπικό».

Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, αποκάλεσε «τερατούργημα» την επίθεση αυτή, χαρακτηρίζοντάς την ως μια «απαράδεκτη, παράλογη πράξη μίσους και δειλίας» εναντίον «αθώων, ανυπεράσπιστων παιδιών», σε μήνυμά του στο Twitter.

Βραζιλία: Επίθεση με τσεκούρι σε παιδικό σταθμό - Τέσσερα παιδιά νεκρά
Βραζιλία: Επίθεση με τσεκούρι σε παιδικό σταθμό - Τέσσερα παιδιά νεκρά

Ο δράστης της επίθεσης: 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φονική κακοκαιρία στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 29 νεκροί και 60 αγνοούμενοι (βίντεο)

Τουλάχιστον 29 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και άλλοι εξήντα συνεχίζουν να αγνοούνται εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών που έπληξαν τη νότια Βραζιλία, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τ...

Φόρτωση άρθρων...