Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Βραζιλία: Νεκρός οπαδός έπειτα από άγρια επεισόδια στο Σάο Πάολο

Πλανήτης

Ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός των επεισοδίων, που ξέσπασαν στο Σάο Πάολο μετά την ήττα της Παλμέιρας από την Τσέλσι με 2-1, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, που διεξήχθη στο Αμπου Ντάμπι.

Ο άνδρας ήταν 35 ετών και σκοτώθηκε όταν δέχθηκε σφαίρα στο στήθος, ενώ υπέκυψε στα τραύματά του, μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

«Αναφέρθηκαν συμπλοκές μεταξύ φιλάθλων σε πολλά σημεία και ένας άνδρας πυροβολήθηκε. Έγινε μία σύλληψη», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πηγή προσκείμενη στους φορείς δημόσιας ασφάλειας, της πολιτείας του Σάο Πάολο.

Χιλιάδες οπαδοί της Παλμέιρας, μεταξύ των οποίων οικογένειες με τα παιδιά τους, είχαν συγκεντρωθεί το απόγευμα κοντά στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας, στα δυτικά της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση, ενώ τα επεισόδια έληξαν, με την παρέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόεδρος Βουλγαρίας: «Δεν δεχόμαστε δηλώσεις που παραβιάζουν τις συνθήκες που έχουν υπογραφεί από τη Βόρεια Μακεδονία»

Την αντίδραση της Βουλγαρίας προκάλεσε η προκλητική δήλωση της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα. «Η Βουλγαρία δεν αποδέχεται δηλώσεις και συμπεριφορές...

Αμετακίνητη η Σιλιάνοφσκα – «Έχω το δικαίωμα να χρησιμοποιώ το όνομα “Μακεδονία”»

«Στις δημόσιες εμφανίσεις της, η Μακεδόνας πρόεδρος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα Μακεδονία, ως πράξη ατομικού δικαιώματος αυτοδιάθεσης και αυτοπροσδιορισμού, σεβόμενη ...

Φόρτωση άρθρων...