Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Βραζιλία: Βουλευτής του Μπολσονάρου έβγαλε όπλο στο δρόμο μετά από καβγά με πολίτη

Πλανήτης

«Νίκη της Δημοκρατίας» και αντίσταση στο νεοφασισμό του Μπολσονάρου, ζήτησε να είναι το μήνυμα που θα βγει από τις κάλπες στη Βραζιλία ο Λούλα και δικαιώνεται απολύτως από περιστατικά σαν αυτά με βουλευτή του ακροδεξιού Μπολσονάρου να κυνηγάει απειλώντας με όπλο μέσα σε δρόμο του Σάο Πάολο πολίτη πολίτη με τον οποίο διαπληκτίστηκε νωρίτερα.

Το βίντεο σοκάρει και αν σκεφτεί κανείς ότι συμπεριφέρονται έτσι σε προεκλογική περίοδο, που αποζητούν την ψήφο των πολιτών, πραγματικά γεννά τρόμο το τι θα μπορούσαν να κάνουν όταν εξασφαλίσουν την εξουσία.

Η οξύθυμη γυναίκα που κυνηγάει με όπλο τον πολίτη μέσα στον δρόμο σε γειτονιά του Σάο Πάολο, και δεν διστάζει να μπει και σε εστιατόριο με τους πελάτες έντρομους να βγαίνουν έξω, είναι η  η Κάρλα Ζαμπέλι, βουλευτής και στενός σύμμαχος του Μπολσονάρου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόταση των Χούθι στους Αμερικανούς φοιτητές που αποβλήθηκαν: Ελάτε στη Σαναά να σπουδάσετε

Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης, που στηρίζονται από το Ιράν και προκαλούν αναταραχή στην παγκόσμια ναυτιλία για να δείξουν την υποστήριξή τους στους Παλαιστίνιους της Γάζας, ανακοίν...

WSJ: Τελεσίγραφο μίας εβδομάδας από το Ισραήλ στη Χαμάς για εκεχειρία, διαφορετικά ξεκινά η εισβολή στη Ράφα

Μία εβδομάδα διορία για την αποδοχή του σχεδίου κατάπαυσης πυρός δίνει το Ισραήλ στην Χαμάς, διαφορετικά θα ξεκινήσει τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα, σύμφωνα με την Wall Street...

Φόρτωση άρθρων...