Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Βραζιλία: Τρόμος για 11χρονη σε ρόδα λούνα παρκ - Βρέθηκε στο κενό και έπεσε από 6 μέτρα ύψος (video)

Πλανήτης

Στιγμές τρόμου έζησε μια 11χρονη στη Βραζιλία όταν βρέθηκε κρεμασμένη από κάθισμα ρόδας σε λούνα παρκ αφού γλίστρησε από τη θέση της καθώς για άγνωστο λόγο άνοιξε ο μηχανισμός ασφαλείας.

Λόγω της βλάβης το κάθισμα στο οποίο βρισκόταν η 11χρονη με έναν φίλο της αναποδογύρισε με αποτέλεσμα αυτή να βρεθεί στο κενό.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η 11χρονη να προσπαθεί να κρατηθεί και τελικά να μην τα καταφέρνει πέφτοντας από ύψος 6 μέτρων.

 

Δειτε το βίντεο:

 

Αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος που σημειώθηκε στις 31 Οκτωβρίου ήταν ο πατέρας της 11χρονης ο οποίος καθόταν σε άλλο κάθισμα της ρόδας με την μικρότερη κόρη του.

Περιγράφοντας τι συνέβη ο πατέρας της 11χρονης είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι «είχαμε κάνει ήδη πέντε βόλτες όταν αντιλήφθηκα πως κάτι δεν πάει καλά. Τότε κοίταξα και είδα την κόρη μου να κρέμεται στο κενό. Την κοιτούσα, κρατούσα την 7χρονη κόρη μου και δεν ήξερα τι να κάνω».

Σύμφωνα με την Daily Mail το 11χρονο κορίτσι τραυματίστηκε στην λεκάνη και παραμένει νοσηλευόμενη σε νοσοκομείο.

Μετά το ατύχημα το λούνα παρκ έκλεισε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα με τον πατέρα της 11χρονης να ανακοινώνει ότι θα υποβάλει μήνυση όταν το παιδί του πάρει εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπάιντεν: Παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία – Η εξομολόγηση του Αμερικανού προέδρου

Για τις σκοτεινές στιγμές που έζησε το 1974 μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του και της κόρης του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μίλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν σε συνέ...

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Φόρτωση άρθρων...