Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Βρετανία: Αυτοκίνητο έπεσε στις πύλες της Ντάουνινγκ Στριτ – Συνελήφθη ο οδηγός (Photos)

Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο, καθώς αυτοκίνητο έπεσε στην είσοδο της Ντάουνινγκ Στριτ 10, που βρίσκεται η επίσημη πρωθυπουργική κατοικία της Βρετανίας και άλλα κυβερνητικά κτίρια.

Η οδός Γουάιτχολ όπου βρίσκεται η ισχυρά φρουρούμενη πύλη έχει αποκλειστεί, ενώ οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους πολίτες. Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ένας άνδρας ως ύποπτος για εγκληματική βλάβη και επικίνδυνη οδήγηση.

Πρόκειται για «την καρδιά» των κυβερνητικών κτιρίων, περιοχή που προσελκύει χιλιάδες τουρίστες καθημερινά εκτός από τους εργαζόμενους στα υπουργεία.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπήρξε τραυματισμός και ένα άτομο συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση, μετά το περιστατικό το που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα.

Όπως φαίνεται το αυτοκίνητο έπεσε επίτηδες πάνω στην πύλη προσπερνώντας τα πρώτα κιγκλιδώματα ασφαλείας που υπάρχουν. Ωστόσο, σταμάτησε στην πύλη. Οι αστυνομικοί δεν αναφέρουν ακόμη τίποτα για τα αίτια που οδήγησαν στη σύγκρουση του αυτοκινήτου. 

Ακόμα, δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ, βρίσκεται μέσα στη Ντάουνινγκ Στριτ. Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς και οι έρευνες συνεχίζονται, ανέφερε η Αστυνομία.

Βρετανία: Αυτοκίνητο έπεσε στις πύλες της Ντάουνινγκ Στριτ – Συνελήφθη ο οδηγός
Βρετανία: Αυτοκίνητο έπεσε στις πύλες της Ντάουνινγκ Στριτ – Συνελήφθη ο οδηγός

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...