Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Βρετανία: Η κυβέρνηση μπλοκάρει την ψηφοφορία επί πρότασης δυσπιστίας των Εργατικών

Πλανήτης

Η βρετανική κυβέρνηση αξιώνει από το Εργατικό Κόμμα να αλλάξει η διατύπωση της πρότασης δυσπιστίας προκειμένου να αφαιρεθεί η αναφορά στον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και να τεθεί στη συνέχεια σε ψηφοφορία.

«Δώσαμε στους Εργατικούς την επιλογή για μια ξεκάθαρη ψηφοφορία επί πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση», δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

«Έχουν επιλέξει τα πολιτικά παιγνίδια, ζητώντας ψηφοφορία επί πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό. Καθώς ο πρωθυπουργός έχει ήδη παραιτηθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για τη διαδοχή του, δεν θεωρούμε πως πρόκειται για αξιοποίηση του κοινοβουλευτικού χρόνου», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

FBI: Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, παρόμοια με αυτή του Ισλαμικού Κράτους στη Μόσχα

Αυξημένοι είναι φόβοι για μια συντονισμένη τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, παρόμοια με αυτή στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall της Μόσχας, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε η τζιχαντ...

Αυστραλία: Χειροπέδες σε πέντε εφήβους συνεργάτες του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε εκκλησία στο Σίδνεϊ

Συνελήφθησαν πέντε έφηβοι ηλικίας 14 έως 17 ετών από την αστυνομία της Αυστραλίας μετά από μεγάλη επιχείρηση σε περιοχή του Σίδνεϊ σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία τη...

Φόρτωση άρθρων...