Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Βρετανία: Κλείνουν νωρίτερα οι παμπ για λόγους οικονομίας

Πλανήτης

Παμπ και εστιατόρια έχουν περιορίσει το ωράριο λειτουργίας τους τους τελευταίους τρεις μήνες στο Ηνωμένο Βασίλειο για λόγους οικονομίας, ανακοίνωσε σήμερα η στατιστική υπηρεσία της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου το 6% των παμπ, των καφέ και των εστιατορίων κλείνει δύο επιπλέον ημέρες κάθε εβδομάδα, περίπου το 7% λειτουργεί μία μέρα λιγότερο, ενώ το 21% έχει πια υιοθετήσει μειωμένο ωράριο λειτουργίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ONS).

Ωστόσο, ενόψει Χριστουγέννων πολλές επιχειρήσουν προσδοκούν να δουν άνοδο στα έσοδά τους, ενώ ειδικά οι παμπ αναμένουν άνοδο και λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που ξεκινά προσεχώς στο Κατάρ.

Η J D Wetherspoon plc, υπό την ομπρέλα της οποίας λειτουργούν σχεδόν 900 παμπ στη Βρετανία, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι είναι «επιφυλακτικά αισιόδοξη» για τις προοπτικές της παρά την πρόσφατη επιβράδυνση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

BBC: Περιορισμένη η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Από δύο παράγοντες θα εξαρτηθεί τι θα γίνει στη συνέχεια

Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν τη νύχτα, αν και η Τεχεράνη αρνείται τα πάντα, λέγοντας ότι δεν υπήρξε αεροπορική επίθεση και κάποια ελάχιστα d...

Ανάλυση Guardian για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν: Τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια

Το Ισραήλ εξαπέλυσε επίθεση στο Ιράν την Παρασκευή, σε μια μάχη αντιποίνων μεταξύ των δύο εχθρών, λίγες ημέρες αφότου το Ιράν εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά του Ισραή...

Φόρτωση άρθρων...