Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Βρετανία: Μέλη της βρετανικής φρουράς λιποθυμούν σε εκδήλωση λόγω ζέστης

Πλανήτης

Tουλάχιστον τρία μέλη της βασιλικής φρουράς λιποθύμησαν το Σάββατο εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στη Μεγάλη Βρετανία.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, έφτασαν τους 31 βαθμούς Κελσίου, τα μέλη της βασιλικής φρουράς φορούσαν τους μάλλινους χιτώνες και τα καπέλα καθώς βάδιζαν με στρατιωτικό εξοπλισμό

Το συμβάν συνέβη παρά το γεγονός ότι η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου εξέδωσε πορτοκαλί συναγερμό για τη ζέστη σε αρκετές περιοχές της Αγγλίας.

Στα βίντεο φαίνεται ένας φρουρός να πέφτει στο έδαφος ενώ έπαιζε τρομπόνι. 

 

Σε άλλο στιγμιότυπο φαίνεται τα μέλη της βασιλικής φρουράς να παρακολουθούν την κατάρρευση ενός συναδέλφου τους, μη μπορώντας να εγκαταλείψει τον σχηματισμό τους.

Ωστόσο, οι προσπάθειες των φρουρών δεν πέρασαν απαρατήρητες, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να τους ευχαριστεί με ένα tweet από τον λογαριασμό του Kensington Royal στο Twitter.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε στρατιώτη που συμμετείχε στην Επιθεώρηση του Συνταγματάρχη σήμερα το πρωί στη ζέστη», είπε.

«Δύσκολες συνθήκες, αλλά όλοι κάνατε πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστώ.»

 

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας πρόσθεσαν αργότερα σε ένα άλλο tweet: «Διεξαγωγή της επιθεώρησης του συνταγματάρχη για την παρέλαση γενεθλίων του Βασιλιά σήμερα.

«Η σκληρή δουλειά και η προετοιμασία που γίνεται σε μια διοργάνωση σαν αυτή είναι εύσημα σε όλους τους εμπλεκόμενους, ειδικά στις σημερινές συνθήκες».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έπρεπε να φορέσει παρόμοια ενδυμασία καθώς ήταν προϋπόθεση για τον ρόλο του ως Συνταγματάρχης των Φρουρών της Ουαλίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χούθι: Εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δύο δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα

Οι Χούθι της Υεμένης εξαπέλυσαν την Παρασκευή επίθεση με πυραύλους εναντίον δύο πετρελαιοφόρων δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα, ανακοίνωσε σήμερα το διοικητήριο των αμερικανικών...

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Ταϊβάν

Σεισμός μεγέθους 6,1 Ρίχτερ έγινε σήμερα (ξημερώματα Σαββάτου, τοπική ώρα) στην επαρχία Χουαλιέν της ανατολικής Ταϊβάν, ανακοίνωσε η τοπική μετεωρολογική υπηρεσία. Μέχρι τώρα δε...

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Φόρτωση άρθρων...