Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Βρετανία: Ραδιοφωνικός παραγωγός πέθανε ενώ έκανε εκπομπή

Πλανήτης

Θλίψη στους ακροατές του σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 55χρονου ραδιοφωνικού παραγωγού, Τιμ Γκοφ στον αέρα της εκπομπής του το πρωί της Δευτέρας.

Ο Γκαφ - σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail - παρουσίαζε την πρωινή του εκπομπή για το GenX Radio - στο Σάφολκ της Βρετανίας - όταν η μουσική σταμάτησε να παίζει στα μισά ενός τραγουδιού.

Η μουσική συνεχίστηκε λίγα λεπτά μετά αλλά ο ραδιοφωνικός παραγωγός δεν επέστρεψε και αργότερα ο σταθμός ανακοίνωσε τον θάνατο του.

Το GenX Radio δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την είδηση του θανάτου του: «Συντετριμμένοι σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και παρουσιαστής του πρωινού Τιμ Γκαφ πέθανε σήμερα, ενώ παρουσίαζε το πρόγραμμά του. Στέλνουμε την αγάπη μας για την οικογένειά του, τον γιο, την αδερφή, τον αδερφό και τη μαμά του. Ο Τιμ έκανε αυτό που του άρεσε. Ήταν 55 ετών».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισραήλ: Προσωρινό λουκέτο στο Al Jazeera – Είναι «εγκληματική ενέργεια» λέει το τηλεοπτικό δίκτυο

Η τηλεοπτική μετάδοση του Al Jazeera στο Ισραήλ κόπηκε σήμερα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να «κλείσει» το καταριανό τηλεοπτικό δίκτυο στη χώρα και να κατασχέσει τον εξοπλισμό ...

Φόρτωση άρθρων...