Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Χαλκίδα: Στα ίχνη του δολοφόνου της 63χρονης η Αστυνομία

Ελλάδα

Κοντά στη διαλεύκανση της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδας φαίνεται πως έφτασε η Αστυνομία. Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει την έρευνα για το έγκλημα στη Χαλκίδα.  
Σύμφωνα με το MEGA, η Αστυνομία αξιοποίησε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που εντόπισε και πλέον «αγγίζει» τον δολοφόνο της 63χρονης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σύλληψή του αναμένεται εντός ίσως και των επόμενων ωρών.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχει η Αστυνομία στη διάθεσή της, πλέον αμφισβητείται και η ώρα θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Ποιοι γνώριζαν για το βάζο με τα χρήματα στην ντουλάπα της 63χρονης

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Alpha οι δράστες γνώριζαν για το βάζο με τα χρήματα στην ντουλάπα της άτυχης γυναίκας. Η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, την περασμένη Παρασκευή, έφερε πέντε μαχαιριές στον αυχένα, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι τη σκότωσαν για να τη ληστέψουν και να βρίσκονται πολύ κοντά στην λύση του μυστηρίου. Στο «κάδρο» της Αστυνομίας βρίσκονται δύο πρόσωπα.

Ωστόσο, ο ξάδερφος της 63χρονης που μίλησε στην εκπομπή εκτιμά πως ο δολοφόνος δεν είχε οικονομικό κίνητρο.

«Τώρα να πηγαίνει ο άλλος για ληστεία και να πηγαίνει ακριβώς εκεί που είναι τα χρήματα είναι λίγο ύποπτο. Δεν πατάς στον άλλον πέντε μαχαιριές στον αυχένα σε συγκεκριμένο σημείο.

Θα της είχε ρίξει και δύο μαχαιριές στα πλευρά. Ίσως και μια στην κοιλιά, δεν ξέρω και εγώ που αλλού. Εδώ μιλάμε ότι είχε πέντε μαχαιριές η κοπέλα στον αυχένα. Αυτό μου φαίνεται επαγγελματικό χτύπημα», είπε ο ξάδερφος του θύματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σφοδρό τροχαίο στην Εύβοια: ΙΧ έφερε τούμπες και τυλίχθηκε στις φλόγες – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο προς το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στα Λουκίσια το βράδυ της Παρασκευής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός και να μεταφερθεί στο νοσοκομεί...

Φωτιά στην Πρέβεζα – Εκκενώνονται περιοχές

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι, σε χαμηλή βλάστηση κοντά στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας, στο Καλαμίτσι. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις 45 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τη...

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το ψηφιακό σχολείο

Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το ψηφιακό σχολείο με τίτλο: «Ρυθμίσεις για την ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη και το Ψηφιακό Φροντιστήριο,...

Φόρτωση άρθρων...