Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Χαμάς: Θα απελευθερώσουμε όλους τους άμαχους ομήρους, αν σταματήσουν οι βομβαρδισμοί στη Γάζα

Πλανήτης

Πρόθυμη να απελευθερώσει όλους τους άμαχους ομήρους σε μία ώρα, αν σταματήσουν οι βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας, εμφανίζεται η Χαμάς.

Ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο NBC News ότι η οργάνωση θα απελευθερώσει όλους τους άμαχους ομήρους σε μία ώρα, εάν το Ισραήλ σταματήσει τους βομβαρδισμούς του στη Γάζα.

Αντίθετα, για τους στρατιώτες του Ισραήλ που κρατούνται ως όμηροι, ο ίδιος αξιωματούχος θέτει ως προαπαιτούμενο την απελευθέρωση Παλαιστίνιων «πολιτικών κρατουμένων» από το Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανησυχία για τον καρκίνο παχέος εντέρου: Αυξήθηκε κατά 500% στα παιδιά και τους εφήβους

Δραματική αύξηση των περιστατικών καρκίνου του παχέους εντέρου στις ΗΠΑ, ιδίως στα παιδιά και τους έφηβους, εντόπισαν ερευνητές σε μελέτη, που θα παρουσιαστεί στο συνέδριο «Digesti...

Τραγωδία στην Αγία Πετρούπολη: Λεωφορείο με επιβάτες «βούτηξε» σε ποτάμι - Τουλάχιστον τέσσερις οι νεκροί (Videos&Photos)

Τραγωδία εκτυλίχτηκε το μεσημέρι στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Λεωφορείο με περίπου 15 επιβάτες έπεσε μέσα στον ποταμό Moyka. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Αρχών, τέσ...

Φόρτωση άρθρων...