Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ζάκερμπεργκ: «Δεν είναι αλήθεια ότι βάζουμε το κέρδος πάνω από την ασφάλεια»

Πλανήτης

Απαντήσεις έδωσε ο ιδρυτής του Facebook για το blackout και τις αποκαλύψεις πρώην εργαζόμενης στην εταιρεία.

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ υποστηρίζει πως οι κατηγορίες ότι το Facebook δίνει προτεραιότητα στο κέρδος παρά στην ασφάλεια δεν είναι αληθείς. 

Ακόμα, δήλωσε περήφανος για τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι στο κοινωνικό να δημιουργούν τα καλύτερα προϊόντα του είδους και δήλωσε ευγνώμων για τη δουλειά τους.

Με επιστολή προς τους εργαζόμενους στην εταιρεία, που ανήρτησε στο Facebook, o Ζάκερμπεργκ δηλώνει σίγουρος ότι πολλοί από τους εργαζόμενους δυσκολεύτηκαν να διαβάσουν την κάλυψη των πρόσφατων γιατί απλώς δεν αντικατοπτρίζει την εταιρεία που γνωρίζουν. 

«Νοιαζόμαστε βαθιά για θέματα όπως η ασφάλεια, η ευημερία και η ψυχική υγεία. Είναι δύσκολο να βλέπουμε κάλυψη που διαστρεβλώνει τη δουλειά και τα κίνητρά μας. Στο πιο βασικό επίπεδο, νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν αναγνωρίζουμε την ψευδή εικόνα της εταιρείας η οποία παρουσιάζεται», αναφέρει ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

«Στην καρδιά αυτών των κατηγοριών βρίσκεται η ιδέα ότι δίνουμε προτεραιότητα στο κέρδος παρά στην ασφάλεια και την ευημερία. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Για παράδειγμα, μια κίνηση που έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση είναι η εισαγωγής αλλαγών στις σημαντικές κοινωνικές
αλληλεπιδράσεις του News Feed. 

Αυτή η αλλαγή δείχνει λιγότερα viral βίντεο και περισσότερο περιεχόμενο από φίλους και συγγενείς - πράγμα που γνωρίζαμε ότι θα σήμαινε ότι οι άνθρωποι περνούσαν λιγότερο χρόνο στο Facebook, αλλά αυτή η έρευνα έδειξε ότι ήταν το σωστό για την ευημερία των ανθρώπων. Είναι κάτι που θα έκανε μια εταιρεία επικεντρωμένη στα κέρδη έναντι των ανθρώπων;», προσθέτει ο Ζάκερμπεργκ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραμπ: «Οι Αριστεροί Παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Νέα ανάρτηση έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της χώρας υποστηρίζει ότι οι διαμαρτυρίες υπέρ της Παλαιστίνη...

Φόρτωση άρθρων...