Σαββάτο
23 Σεπτεμβρίου 2023

Ζαχαροπούλου: Τρίτη καταγγελία κατά της Ελληνογαλλίδας υφυπουργού της Γαλλίας για «σεξουαλική επίθεση»

Αντιμέτωπη με τρίτη καταγγελία βρίσκεται η Ελληνογαλλίδα υφυπουργός της γαλλικής Κυβέρνησης, Χρυσούλας Ζαχαροπούλου, η οποία ερευνάται για δύο βιασμούς την περίοδο που εξασκούσε την ιατρική ως γυναικολόγος.

Η πρώτη καταγγελία ήρθε στις 25 Μαΐου και στις 16 Ιουνίου έγινε άλλη μία. Ωστόσο, πλέον υπάρχει και Τρίτη καταγγελία για την Ελληνογαλλίδα πολιτικό και γιατρό.

Οι καταγγελίες, οι οποίες φαίνεται να αφορούν την περίοδο που η Ελληνογαλλίδα υφυπουργός δεν ήταν στην πολιτική και ασκούσε την ιατρική, κάνουν λόγο για «βιασμό», με την εισαγγελία του Παρισιού που ασχολείται με την υπόθεση, να σημειώνει ότι εξετάζονται «μέσα σε ιατρικό πλαίσιο».

Η τρίτη καταγγελία

Μία τρίτη γυναίκα, που εμφανίζεται με το όνομα «Jade» και είναι 26 ετών, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο την Τετάρτη ότι είχε δεχθεί «σεξουαλική επίθεση» από τη Χρυσούλα Ζαχαροπούλου όταν την είχε επισκεφθεί για να τη συμβουλευτεί στο θέμα της ενδομητρίωσης που αντιμετώπιζε. Η γιατρός είναι εξειδικευμένη σ΄ αυτό.

Η εξέταση έγινε παρουσία και ενός ασκούμενου γιατρού. Σύμφωνα με την αφήγηση της Jade, η γυναικολόγος «ανάγκασε τον γιατρό να με εξετάσει». Όμως, επειδή δεν ένιωθε άνετα το σώμα της ήταν εντελώς σφιγμένο και ανέλαβε η ίδια.  

«Μου είπε: "Θα πρέπει να ανοίξεις. Εγώ, δεν είμαι αυτός" Προσπαθούσε, προσπαθούσε, δεν ήταν καθόλου χαρούμενη και ήμουν πολύ νευρική».

Η νεαρή γυναίκα είπε ότι δεν θυμάται αν ο γυναικολόγος είχε λάβει τη συγκατάθεσή της πριν την εξετάσει, όπως συνηθίζουν να κάνουν σήμερα γιατροί.

Η Jade, όπως είπε, βίωσε αυτό το γεγονός «τουλάχιστον ως σεξουαλική επίθεση» αλλά δεν έχει υποβάλει καταγγελία σε αυτό το στάδιο.

«Νόμιζα ότι κανείς δεν θα με πίστευε, αλλά σήμερα είναι διαφορετικά», είπε, προσθέτοντας ότι «είναι απρόθυμη» να το κάνει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισπανία: Στα ύψη οι τιμές του ελαιόλαδου - Τα σούπερ μάρκετ βάζουν αντικλεπτικά στα μπουκάλια

Με τις τιμές του ελαιόλαδου να έχουν εκτοξευτεί στα ύψη στην Ισπανία, αλυσίδες σούπερ μάρκετ άρχισαν να παίρνουν τα μέτρα τους τοποθετώντας αντικλεπτικά στις συσκευασίες! Κι αυτ...

Φόρτωση άρθρων...