Σε δέκα συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά την διάρκεια ειδικής αστυνομικής επιχείρησης που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε το πρωί από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής σε οικισμό στο Ζεφύρι.
Σκοπός της επιχείρησης, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ήταν η πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας που έχει καταγραφεί στην περιοχή.
Σε βάρος των δέκα συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες για -κατά περίπτωση- κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράβαση των νόμων περί προσωπικών δεδομένων και περί υγειονομικών διατάξεων, ενώ βεβαιώθηκε πλήθος παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, μη χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας, έλλειψη ΚΤΕΟ κ.α.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ διενεργήθηκαν αποξηλώσεις καλωδίων μήκους 300 μέτρων που χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές.
Ακόμα, κατασχέθηκε από οικία σύγχρονο σύστημα επιτήρησης εξοπλισμένο με δύο πομποδέκτες, τρεις κάμερες, τηλεόραση και καταγραφικό μηχάνημα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε., της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, αστυνομικού σκύλου και μη στελεχωμένου αεροσκάφους (drone).
Τανάγρα: Την Πέμπτη στον εισαγγελέα οι 4 Κινέζοι που συνελήφθησαν να φωτογραφίζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις
Λάρισα: Απομακρύνθηκε από τη θέση του διευθυντή της καρδιοχειρουργικής ο καταδικασθείς για «φακελάκι»
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις