Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Nέο βίντεο Ζελένσκι από το Κίεβο: «Είμαστε εδώ, πολεμούμε, δόξα στην Ουκρανία»

Πλανήτης

Στο Κίεβο συνεχίζει να βρίσκεται ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι. Ο Ουκρανός Πρόεδρος δημοσίευσε νέο βίντεο από την ουκρανική πρωτεύουσα.

«Θα υπερασπιστούμε τη χώρα μας. Γιατί τα όπλα μας είναι η αλήθεια. Και η αλήθεια μας είναι ότι αυτή είναι η γη μας, η χώρα μας, τα παιδιά μας. Και θα τα υπερασπιστούμε όλα!», είναι το νέο μήνυμα του Ζελένσκι, ενώ συνεχίζεται η πολιορκία του Κιέβου από τις ρωσικές δυνάμεις.

«Μην πιστεύετε τα ψέματα», τόνισε ο Ζελένσκι απορρίπτοντας τις αναφορές ότι είχε φύγει από την χώρα.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας φαίνεται να γύρισε το βίντεο με το κινητό του στο κέντρο του Κιέβου σήμερα το πρωί. Το κλιπ είναι των 40 δευτερολέπτων.

«Υπάρχουν πολλές fake πληροφορίες στο διαδίκτυο ότι καλώ τον στρατό μας να καταθέσει τα όπλα και ότι υπάρχει εκκένωση. Είμαι εδώ. Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα. Θα υπερασπιστούμε το κράτος μας», ανέφερε ο Ουκρανός Πρόεδρος.

Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να βοηθήσουν τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι να εγκαταλείψει το Κίεβο. Ωστόσο, ο Ουκρανός Πρόεδρος απέρριψε πρόταση των Ηνωμένων Πολιτειών να τον φυγαδεύσουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισραηλινοί και Χαμάς έφυγαν χωρίς συμφωνία για εκεχειρία από το Κάιρο - Νέο κύμα επιθέσεων στη Γάζα

Το ναυάγιο των συνομιλιών στο Κάιρο και η απόρριψη της προειδοποίησης του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι θα σταματήσει να παρέχει όπλα στο Ισραήλ από τον Μπενιαμίν Νετανιάχου...

Σαν σήμερα - 10 Μαΐου

Γεγονότα 70: Πολιορκία της Ιερουσαλήμ από τον Τίτους, γιο του Ρωμαίου Αυτοκράτορα, Βεσπασιανού 1497: Ο Αμέρικος Βεσπούκιος φέρεται να σαπλάρει από την πόλη της Ισπανίας, Καντ...

Ερντογάν: Οι πολιτικές που εφαρμόζονται από χώρες και θεσμούς για τη Γάζα έχουν κλονίσει την πίστη στην Ε.Ε.

Οι πολιτικές που εφαρμόζονται από «ορισμένες χώρες και θεσμούς» από την έναρξη του πολέμου στην Γάζα έχουν «κλονίσει την πίστη» στην Ευρωπαϊκή Ενωση, τονίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογά...

Φόρτωση άρθρων...