Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Ζελένσκι για την επίθεση στο Κραματόρσκ: «Οι απάνθρωποι Ρώσοι δεν εγκαταλείπουν τις μεθόδους τους»

Στην επίθεση των Ρώσων κατά αμάχων στον σιδηροδρομικό σταθμό του Κραματόρσκ στην Ουκρανία αναφέρεται ο Βολοντμίρ Ζελένσκι, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Στον σταθμό βρίσκονταν αρκετοί Ουκρανοί, που αποχώρησαν από τα σπίτια τους.

«Χωρίς να έχουν τη δύναμη και το θάρρος να μας αντιμετωπίσουν στο πεδίο της μάχης, καταστρέφουν κυνικά τον άμαχο πληθυσμό», αναφέρει ο Πρόεδρος της Oυκρανίας. 

«Οι εισβολείς χτύπησαν σημείο μεταφοράς στον σιδηροδρομικό σταθμό του Κραματόρσκ, όπου χιλιάδες άμαχοι, ειρηνικοί Ουκρανοί περίμεναν για την εκκένωση... Περίπου 30 σκοτώθηκαν και 100 άνθρωποι τραυματίστηκαν, με τη σοβαρότητα των τραυμάτων τους να ποικίλει. Αστυνομία και διασώστες βρίσκονται ήδη στο σημείο. 

Οι απανθρωποι Ρώσοι δεν εγκαταλείπουν τις μεθόδους τους. Χωρίς να έχουν τη δύναμη και το θάρρος να μας αντιμετωπίσουν στο πεδίο της μάχης, καταστρέφουν κυνικά τον άμαχο πληθυσμό. Αυτό είναι κακό που δεν έχει όρια. Και αν δεν τιμωρηθούν, αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ», είπε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ζαχάροβα: Αν η Γαλλία στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία, θα θεωρηθούν νόμιμοι στόχοι

Η Ρωσία προειδοποίησε σήμερα τη Γαλλία ότι, εάν ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία, τότε αυτά θα θεωρηθούν νόμιμοι στόχοι από το ρωσικό στρατό. Ο Μακρό...

Μυστικές υπηρεσίες Βρετανίας: «Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις εξοπλίζουν πυραύλους Kh-101 με δεύτερη κεφαλή»

Σε μία αποκάλυψη για τη Ρωσία προχώρησαν οι στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών της Βρετανίας. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έχουν αρχίσει να τοποθ...

Φόρτωση άρθρων...