Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Άγρια κόντρα Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ για οικονομία και φορολογία

Συνεχίζεται η προεκλογική αντιπαράθεση με επίκεντρο την οικονομία και την φορολογική πολιτική των κομμάτων. Την ίδια ώρα, οι πολιτικοί αρχηγοί πυκνώνουν τις περιοδείες και τις ομιλίες τους σε όλη τη χώρα ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για κρυφή ατζέντα υπερφορολόγησης τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ.  Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει ότι ο ΠΑΣΟΚ προσπάθησε εξαφανίσει το οικονομικό του πρόγραμμα από την ιστοσελίδα του.

«Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη αυτού του «κρυφτού», στο ΠΑΣΟΚ επανέφεραν άρον – άρον το γενικόλογο πρόγραμμα -σε άσχετο σημείο της ιστοσελίδας-, βαφτίζοντάς το ως «κείμενα και σχόλια ανοιχτής διαβούλευσης» και κρύβοντάς το όσο πιο χαμηλά γίνεται στο πεδίο «θέσεις», σχολίασε ο γραμματέας πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης.

Από τη Νίκαια χθες, σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Κερατσίνι όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ, επισημαίνοντας την ανάγκη το νερό να μείνει στο Δημόσιο, αναφερόμενος σε «κρυφή» ατζέντα της Ν.Δ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, σήμερα επισκέφθηκε το Nοσοκομείο Παπανικολάου, αλλά και περιοχές όπως η Νεάπολη και οι Συκιές με στόχο την αύξηση των χαμηλών ποσοστών που σημείωσε εκεί το ΠΑΣΟΚ. Χωρίς, όπως επισημάνθηκε, να ανταλλάξει ούτε βλέμμα, με τον Χάρη Καστανίδη.

Τα κόμματα διασταυρώνουν τα ξίφη τους με «φόντο» την φορολογία και την πολιτική αντιπαράθεση να οξύνεται.

Αυτοκριτική για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ κατά την προηγούμενη περίοδο, έκανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών του κόμματος, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Με τις οικονομικές εξαγγελίες των κομμάτων να μονοπωλούν την νέα προεκλογική περίοδο ως τις 25 Ιουνίου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Όλες οι φορές που η Βουλή μετατράπηκε σε «ρίνγκ» – Έξι ξυλοδαρμοί που έγιναν στα έδρανα

Το χυδαίο συμβάν που έλαβε χώρα την Τετάρτη (24/4), με τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο να γρονθοκοπεί εντός της Βουλής τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, δ...

Φόρτωση άρθρων...