Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

«Φουντώνει» η προεκλογική αντιπαράθεση - Άγρια πολιτική κόντρα με επίκεντρο την Ροδόπη

Δώδεκα ημέρες απομένουν για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου και «φουντώνει» η προεκλογική αντιπαράθεση. Πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη Ροδόπη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε από την Πάτμο ότι αποτελεί βασική του δέσμευση να αυξήσει τους μισθούς για όλους, ενώ μίλησε και για την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων με τα F-35 το 2028.

«Για να μπορέσουμε να σηκώσουμε τα μανίκια και να αρχίσουμε να δουλεύουμε στις 26 Ιουνίου, πρέπει στις 25 Ιουνίου οι κάλπες να ξαναγεμίσουν με πολλά γαλάζια ψηφοδέλτια», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε επισκέπτεται τη Σαλαμίνα ενώ το νέο βίντεο της Πειραιώς στη θέση του δεκάλεπτου σποτ, ο κ. Μητσοτάκης συζητά με τον πρώην άστεγο Κώστα στο σπίτι του.

Στο Ρέθυμνο περιοδεύει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας και το απόγευμα θα μιλήσει για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό στο Ηράκλειο Κρήτης.

«Μία δέσμευση σας δίνω σήμερα εδώ στον Ψηλορείτη από κάτω, όποια και να είναι η ετυμηγορία θα σταθούμε στα πόδια μας, θα παλέψουμε» , δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν χθες στο Ρέθυμνο επαναλαμβάνοντας το στόχο του ΠΑΣΟΚ να γίνει ο κύριος αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας.

«Πάμε ξανά δυνατά να γίνουμε ο μεγάλος αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Να προσφέρουμε στους νέους περισσότερες, σταθερές και καλοπληρωμένες δουλειές (Photos)

Σημαντικός ο ρόλος της ΔΥΠΑ με τη μείωση της ανεργίας και την αύξηση των μισθών, τόνισε ο Πρωθυπουργός. «Η ανεργία στη χώρα μας μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται». «Σημαντική η ευ...

Φόρτωση άρθρων...