Νέα σκληρή επίθεση σε βάρος του Τέρενς Κουίκ αλλά και του Νίκου Βούτση εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος με αφορμή την ορκωμοσία του πρώτου στο Κοινοβούλιο.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επισημαίνει ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών ορκίστηκε πριν από την επιστολή με την απόφαση του Προέδρου της Βουλής για τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
«Ορκίστηκε χωρίς καν τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησης, ως οφείλει στο κόμμα που εξελέγει», αναφέρει ακόμη ο Πάνος Καμμένος και καταλήγει: «Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε».
Ο πρώην υπουργός Άμυνας συνοδεύει μάλιστα την ανάρτησή του και από ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας το οποίο ανέφερε ότι «ο ρεπόρτερ της ΥΕΝΕΔ Τέρενς Κουίκ είχε πάρει συνέντευξη από τους χουντικούς Παττακό και Ασλανίδη».
Πριν πάρουμε επιστολή η απόφαση του Βρούτση για διάλυση της Κ.Ο. Των ΑΝΕΛ ο Κουίκ ορκίστηκε χωρίς καν τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησης ως οφείλει, στο κόμμα που εξελέγει, αναπληρωτής και μάλιστα σαν 22 ανεξάρτητος βουλευτής. Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε . https://t.co/tOgmA7gcHb
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) February 11, 2019
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις