Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Αιχμές Οικονόμου κατά Τσίπρα: Κουνάει το δάχτυλο εκείνος που κυβέρνησε με την ακραία δεξιά του Καμμένου

«Πυρά» εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, «εκτόξευσε» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. 

Αφορμή ήταν η δήλωση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τα επεισόδια της Σταυρούπολης, ο οποίος υποστήριξε ότι «δημόσιο σχολείο έχει καταληφθεί από ομάδες νεοναζί και το υπουργείο Παιδείας νίπτει τας χείρας του και κρατά ίσες αποστάσεις, λέει απλώς ότι καταδικάζει την βία».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος επισήμανε την συγκυβέρνηση με την «ακραία δεξιά» του Πάνου Καμμένου, ενώ υπογράμμισε πως η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε την περίοδο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Τσίπρας που κυβέρνησε με ένα κομμάτι της ακραίας δεξιάς του κ. Καμμένου δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην παράταξη που ξεκίνησε τη δίωξη της εγκληματικής οργάνωσης και στην κυβέρνηση που στην διάρκεια της θητείας της ολοκληρώθηκε η δίκη και η καταδίκη της Χρυσής Αυγής», αναφέρει ο Γιάννης Οικονόμου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στη Χίο την Παρασκευή ο Μητσοτάκης

Τη Χίο θα επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή. Το πρωί ο Πρωθυπουργός θα πάει στο Δημαρχείο Χίου και στα γραφεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Στη συνέχεια, ο Κυρι...

Μαρινάκης: Στις 7 Μαΐου ενημερωθήκαμε για την έλευση Ράμα – Προεκλογικά θυμήθηκε την ομογένεια ο κ. Κασσελάκης

«Ενημερωθήκαμε στις 7 Μαΐου για την έλευση Ράμα αλλά όχι για τον τόπο όπου θα γίνει η εκδήλωση», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ερωτηθείς σχετικά στην ενημέρωση τω...

Φόρτωση άρθρων...