Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Ακόμη μια αθλιότητα του ΚΚΕ που βεβήλωσε τον χώρο της Ακρόπολης- Που ήταν η Αστυνομία; (εικόνα)

Πανό κατά του πολέμου στην Ουκρανία ανήρτησαν μέλη του ΚΚΕ στην Ακρόπολη.

 

«Όχι στον πόλεμο, καμία συμμετοχή, όχι στις βάσεις του θανάτου», είναι το μήνυμα που αναγράφεται στο πανό που ανήρτησαν το πρωί τα μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Το ίδιο μήνυμα αναγράφεται και στα αγγλικά σε δεύτερο πανό που αναρτήθηκε δίπλα στο πρώτο.

Η χρήση ενός ιστορικού μνημείου, γνωστού σε όλο τον πλανήτη, για κομματικούς λόγους, αποτελεί απαράδεκτη κίνηση, αφού το ΚΚΕ θα μπορούσε να εκφράσει τις απόψεις του με άλλο τρόπο και σε άλλο σημείο της πρωτεύουσας. Με τη φράση «όχι στον πόλεμο, καμία συμμετοχή» το ΚΚΕ διατυπώνει εμμέσως τη στήριξή του στο καθεστώς της Μόσχας.

Ας σημειωθεί ότι σήμερα προβλέπεται η ψήφιση της νέας αμυντικής συμφωνίας ΗΠΑ-Ελλάδας, η οποία αναβαθμίζει τη χώρα μας σε παράγοντα σταθερότητας στην περιοχή, και με την οποία αντιτίθενται τόσο το ΚΚΕ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δείτε τα πανό που κρέμασαν τα μέλη του ΚΚΕ:

 

ΚΚΕ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φαραντούρης: Ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας - Οργισμένη αντίδραση από ΝΔ

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φαραντούρη, ότι «θα ήταν ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας». ...

Φόρτωση άρθρων...