Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αλέξης Τσίπρας: Θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική

«Πρώτος εγώ θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη του δήλωση μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, μιλώντας από την Κουμουνδούρου.

«Ήταν η πιο δύσκολη αλλά και όμορφη μάχη που έχουμε δώσει ποτέ. Υπό τις συνθήκες αυτές, η ψήφος του λαού δεν ήταν δεδομένη. Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν προφανώς αρνητικό για εμάς αλλά είναι αρνητικό και για την κοινωνία και τη Δημοκρατία» τόνισε ο κ. Τσίπρας αναφερθείς στην είσοδο στη Βουλή τριών ακροδεξιών κομμάτων.

«Αυτό εκπέμπει ένα σήμα κινδύνου για κάθε δημοκρατικό πολίτη. Και γι’ αυτό έχει ευθύνη και η ηγεσία της ΝΔ που μετέφερε το πεδίο σε ευαίσθητα ζητήματα διολισθαίνοντας σε διχαστικό λόγο. Η νομοθετική παρέμβαση για τον Κασιδιάρη διόγκωσε τελικά την ακροδεξιά και όταν δεξιά και ακροδεξιά προελαύνουν οφείλουμε να οργανώνουμε αντιστάσεις» υπογράμμισε.

«Έκλεισε ένας μεγάλος και δημιουργικός ιστορικός κύκλος για τον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να τον αποτιμήσουμε με περηφάνεια αλλά ταυτόχρονα να προχωρήσουμε στις απαραίτητες τομές για να ανοίξει ένας καινούριος κύκλος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει από σήμερα τις ευθύνες που του ανέθεσε η λαϊκή ψήφος και θα βάλουμε μπροστά τις εργασίες για τις οριστικές αποφάσεις. Τα μέλη του κόμματος θα μας κρίνουν όλους. Είναι αυτονόητο πως σε αυτή τη διαδικασία πρώτος εγώ θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...