Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Αναβάλλεται η συζήτηση για την Εξεταστική Επιτροπή

Πολιτική

Προς αναβολή φαίνεται πως οδηγείται η Εξεταστική Επιτροπή για τις δημοσκοπήσεις, τη διαφημιστική δαπάνη και την πανδημία του κορωνοϊού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προγραμματισμένη συζήτηση, για αύριο, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στην Ολομέλεια της Βουλής, της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής αναμένεται να αναβληθεί.

Έπειτα από τον χαμό της Φώφης Γεννηματά, επαναπρογραμματίζονται οι εργασίες της Βουλής και όλα αναμένεται να μεταφερθούν για τον Νοέμβριο.

Κοινοβουλευτικοί κύκλοι ανέφεραν πως η συζήτηση για την Εξεταστική Επιτροπή που έχει ζητήσει η αξιωματική αντιπολίτευση μεταφέρεται για τις 10 Νοεμβρίου, έπειτα από σχετική συνεννόηση που είχε το κόμμα της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα.

Η μετάθεση αυτή της ημερομηνίας διεξαγωγής φαίνεται να εξυπηρετεί την Κυβέρνηση, προκειμένου να κατεβάσει τη δική της, ολοκληρωμένη και διευρυμένη πρόταση, που θα περιλαμβάνει τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 μέχρι το 2019.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το κοινό ανακοινωθέν Ελλάδας - Τουρκίας μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Άγκυρα

Το πνεύμα καλής θέλησης και συνεργασίας στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ταγίπ Ερντογάν, νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας στην Άγκυρα, επισημά...

Φόρτωση άρθρων...