Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ανδρουλάκης: Είναι αναγκαίο να διασυνδέσουμε το τουριστικό προϊόν με την παραγωγή και τη μεταποίηση

Πολιτική

Μετά την διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη, ο Νίκος Ανδρουλάκης μετέβη στην Ρόδο, όπου και επισκέφθηκε το Μουσείο Μελισσοκομίας. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως «είναι αναγκαίο για την χώρα να διασυνδέσουμε το τουριστικό προϊόν με την παραγωγή και τη μεταποίηση».

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε επίσης ότι «προτείνουμε ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο με ποιοτικό τουρισμό υψηλής προστιθέμενης αξίας για τα προϊόντας της μεταποίησης και του πρωτογενούς τομέα».

Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη από το Μουσείο Μελισσοκομίας

«Είναι αναγκαίο ως χώρα να διασυνδέσουμε το τουριστικό προϊόν με την παραγωγή και τη μεταποίηση, ώστε οι ταξιδιώτες να γεύονται τα προϊόντα της εγχώριας παραγωγής και να γίνονται πρεσβευτές τους στις πατρίδες τους.

Είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε εξωστρέφεια, ισχυρές εξαγωγές και χιλιάδες καλές θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας ώστε να μείνουν στον τόπο τους, να δημιουργήσουν και η Ελλάδα να έχει ανθεκτική οικονομία.

Μόνο αν έχουμε ανταγωνιστική οικονομία και ισχυρή ανάπτυξη, θα έχουμε κοινωνική δικαιοσύνη στον τόπο μας. Γι’ αυτό εμείς προτείνουμε ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο με ποιοτικό τουρισμό υψηλής προστιθέμενης αξίας για τα προϊόντας της μεταποίησης και του πρωτογενούς τομέα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Στις 13 Μαϊού αναμένεται να συναντηθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα. Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επι...

Επιστολική ψήφος: Λήγει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων - Πάνω από 178.000 εγγραφές

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την επιστολική ψήφο. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα (epistoliki.ypes.gov.gr) θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 23:59 της , Μεγάλης Δευτέρας...

Λοβέρδος: Οι «Δημοκράτες» καλύπτουμε το πολιτικό κέντρο - Δεν θα ψήφιζα το ψήφισμα για το κράτος δικαίου στην ευρωβουλή

Για τις θέσεις των «Δημοκρατών» που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» της ΕΡΤ. «Θέλουμ...

Φόρτωση άρθρων...