Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Ανδρουλάκης: Επίσημη η παραίτησή του από το Ευρωκοινοβούλιο – Ο Νίκος Παπανδρέου στην θέση του

Και επίσημα παραιτήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη θέση του ευρωβουλευτή ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου. Ο Νίκος Ανδρουλάκης αποχωρεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έπειτα από εννιά χρόνια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μετέβη την Δευτέρα του Πάσχα στις Βρυξέλλες, όπου υπέγραψε την παραίτησή του και σήμερα οι αρμόδιες υπηρεσίες έστειλαν στο ελληνικό υπουργείο Εσωτερικών τη σχετική επιστολή. 

Το υπουργείου Εσωτερικών είναι αρμόδιο να ενημερώσει το Ευρωκοινοβούλιο σχετικά με τον πρώτο επιλαχόντα.

Τη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ως εκλεγμένος του ΠΑΣΟΚ) θα λάβει ο Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα στις αρχές του Μαΐου.

Η τελευταία ομιλία του Ανδρουλάκη στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης είχε χαρακτηρίσει ως «Last Dance», την τελευταία ομιλία του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες στις 30 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Συνωμοσιολογίες του Πολάκη το «στήσιμο» για τα κλάματα της Λινού, κοροϊδία εάν δεν τον διαγράψουν

Ως συνωμοσιολογία χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τα όσα ανέφερε σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης μετά τη διαγραφή του για το bullying ότι ήταν στημένο από την κυρία Λινού προσθέτο...

Λαζαρίδης για Τράπεζα Αττικής: Ο ΣΥΡΙΖΑ τη μετέτρεψε σε SYRIZA Bank, την κατέστρεψε και ζητάει και τα ρέστα

Τη σημασία κύρωσης της σύμβασης για τη συγχώνευση της Τράπεζας Αττικής με την Παγκρήτια Τράπεζα υπογράμμισε ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης κατά την ομιλία του σ...

Φόρτωση άρθρων...