Σαββάτο
02 Μαρτίου 2024

Ανδρουλάκης: Επίσημη η παραίτησή του από το Ευρωκοινοβούλιο – Ο Νίκος Παπανδρέου στην θέση του

Και επίσημα παραιτήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη θέση του ευρωβουλευτή ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου. Ο Νίκος Ανδρουλάκης αποχωρεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έπειτα από εννιά χρόνια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μετέβη την Δευτέρα του Πάσχα στις Βρυξέλλες, όπου υπέγραψε την παραίτησή του και σήμερα οι αρμόδιες υπηρεσίες έστειλαν στο ελληνικό υπουργείο Εσωτερικών τη σχετική επιστολή. 

Το υπουργείου Εσωτερικών είναι αρμόδιο να ενημερώσει το Ευρωκοινοβούλιο σχετικά με τον πρώτο επιλαχόντα.

Τη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ως εκλεγμένος του ΠΑΣΟΚ) θα λάβει ο Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα στις αρχές του Μαΐου.

Η τελευταία ομιλία του Ανδρουλάκη στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης είχε χαρακτηρίσει ως «Last Dance», την τελευταία ομιλία του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες στις 30 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κωνσταντινόπουλος: Υπό προϋποθέσεις, θα ψήφιζα το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ...

Μητσοτάκης: Κασσελάκης και Ανδρουλάκης παλεύουν για την πρωτιά των ηττημένων

«Τέλειωσε η βία στο ελληνικό δημόσιο Πανεπιστήμιο». «Όπου χρειαστεί η Αστυνομία θα επεμβαίνει στα Πανεπιστήμια σε συνεννόηση με τους Πρυτάνεις». «Oι φοιτητές δεν θα είναι όμηροι μι...

Φόρτωση άρθρων...