Παρασκευή
27 Μαρτίου 2026

Ανδρουλάκης: Έχουμε χρέος να κάνουμε ακόμα πιο δυναμικό τον αγώνα μας για μια κοινωνία πιο δίκαιη και πιο συμπεριληπτική

Πολιτική

Κατάθεση στεφάνου στο σκοπευτήριο της Καισαριανής στο μνημείο των εκτελεσθέντων, έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης σε δήλωσή του, επισήμανε τα εξής: «Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή με μεγάλες αλλαγές σε όλη την ανθρωπότητα.

Μια εποχή που κανένα δικαίωμα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, χωρίς ρήξη με την αδικία, χωρίς ρήξη με την καταπίεση.

Σήμερα Εργατική Πρωτομαγιά, τιμούμε τους εργαζόμενους που αγωνιούν για εργασία με δικαιώματα, με ασφάλεια, με ελπίδα και προοπτική.

Έχουμε χρέος να κάνουμε ακόμα πιο δυναμικό τον αγώνα μας για μια κοινωνία πιο δίκαιη και πιο συμπεριληπτική.

Σήμερα όμως είναι και μια ιδιαίτερη μέρα για τη σύγχρονη ελληνική ιστορία.

Σε αυτόν εδώ τον μαρτυρικό τόπο, το σκοπευτήριο της Καισαριανής, πριν από 81 χρόνια, θυσιάστηκαν 200 Έλληνες πατριώτες για τις ιδέες τους αλλά και για την αγάπη τους για την πατρίδα.

Οφείλουμε όλες οι επόμενες γενιές να διατηρήσουμε άσβεστη τη μνήμη των ηρώων μας που αγωνίστηκαν απέναντι στον ναζισμό. Για μια Ελλάδα ελεύθερη, για μια Ελλάδα με προοπτική για όλες τις επόμενες γενιές των Ελλήνων».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κώτσηρας: «Ένδειξη αξιοπιστίας και στήριξη του εισοδήματος η αύξηση του κατώτατου μισθού»

Για συνεχή προσπάθεια στήριξης του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών και διευκόλυνσης της καθημερινότητάς τους έκανε λόγο ο Γιώργος Κώτσηρας, μιλώντας στην εκπομπή «Live Now» του ...

Φόρτωση άρθρων...