Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ανδρουλάκης: Η Ν.Δ. κατάφερε να κάνει τη στέγαση το ακριβότερο δικαίωμα στην Ελλάδα

Στην αγορά του Περιστερίου περιόδευσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της καμπάνιας του κόμματος για τη στεγαστική κρίση.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ανέφερε: «Η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να κάνει τη στέγαση το ακριβότερο δικαίωμα στην Ελλάδα. Τα ενοίκια για τις οικογένειες έχουν αυξηθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια  κατά 42% και για τους φοιτητές περίπου στο 50%. 

Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να υπάρξουν ημίμετρα. Γι’ αυτό εμείς προτείνουμε την κατάργηση ή την αναστολή της Golden Visa. 

Και, βέβαια, όσα ακίνητα έχουν ήδη πουληθεί με Golden Visa, προτείνουμε να μην επιτρέπεται η βραχυχρόνια μίσθωση τους, παρά μόνο η ιδιοκατοίκηση ή η μακροχρόνια μίσθωση.

Και, τέλος, προτείνουμε εκτεταμένα προγράμματα κοινωνικών κατοικιών. Με αυτές τις θέσεις θα αποκλιμακωθούν τα ενοίκια και θα πέσει το κόστος ζωής που κάνει ανυπόφορη την πραγματικότητα για χιλιάδες Έλληνες πολίτες σε όλη την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Με χαρακτήρα εθνικών εκλογών η «μάχη» για την κάλπη – Ανεβάζει στροφές η κυβέρνηση

Στο κόκκινο ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο όσο πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών με την κυβέρνηση και τα κόμματα να έχουν δώσει χαρακτηριστικά εθνικής κάλπης στην εκλογική α...

Φόρτωση άρθρων...